Consilierul local Alfred Simonis: „Domnul Robu spune multe prostii”. Ce conflict de...

Consilierul local Alfred Simonis: „Domnul Robu spune multe prostii”. Ce conflict de interese i-a descoperit pesedistul VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pressalert 11

Subiectul facturii de roaming de 3.200 de euro cu care primarul Nicolae Robu a revenit din Dubai a fost dezbătut în această seară la PRESSAŞERT. LIVE de invitatul Alfred Simonis, ales local din partea PSD Timiş şi şef al consilierilor locali ai formaţiunii. Pentru că a fost informat că primarul Robu s-a plâns că a fost un fraier care a muncit şi din Dubai în loc să se bucure de ofertele nocturne, Simonis a spus că „eu l-aş întreba direct pe domnul Robu câţi fraieri mai găsiţi dumneavoastră să creadă lucrurile astea şi să vă mai şi voteze, după ce ne spuneţi aceste lucruri care sunt cel puţin hilare?. Adică ce putem discuta despre o astfel de afirmaţie. Domnul Robu spune multe neadevăruri. Cred că dacă ar fi avut altă abordare, un om mai rațional și-ar fi asumat greșeala, ar fi spus că am stat prea mult pe internet, nu am știut tarifele, plătesc de la mine sumele care sunt în plus faţă de abonament şi totul se termina.


Cred că discuţiile care sunt în ultimul an nu fac decât să ţină atenţia publicului”.

După ce moderatorul i-a cerut ca în calitate de membru în AGA RETIM să ceară valoarea facturilor aferente telefonului primarului Nicolae Robu, Simonis şi-a luat public acest angajament .
Invitatul a comentat şi vizavi de faptul că primarul Nicolae Robu are telefon şi maşină de serviciu. „Eu am spus lucrul ăsta în urmă cu un an, tot la emisiunea dumneavoastră, că este în conflict cras de interese domnul Robu primind o maşină de serviciu şi mai nou şi un telefon de la o societate la care jumătate din acţionariat este consiliul local şi jumătate e acţionariat privat, societate care a câştigat şi o licitaţie la Primăria Timişoara.(…) Nu cred că e legal lucrul acesta, dar cine îl sfătuieşte pe domnul Robu sau poate alege singur, din punctul meu de vedere, va avea probleme la un moment dat. Primeşte un folos necuvenit de la o societate la care aţcionarul este consiliul local şi jumătate privată. Oricum, primarul nu este consilier local, nu- mi amintesc să fi fost o hotărâre de consiliu local să se plimbe primarul Robu cu această maşină”. Consilierul a conchis că, cel mai probabil, directorii de acolo îşi doresc să fie prieteni cu domnul Robu.

Avertizat că primarul Robu l-ar putea acuza că nu vrea binele Timişoarei, Alfred Simonis a susţinut că „Domnul Robu spune multe prostii. Nu trebuie să ascultăm fiecare lucru pe care îl spune dânsul. Domnul Robu spune multe prostii. Sunt obişnuit să mă şi jicnească. Domnul Robu spune multe lucruri care nu sunt adevărate şi nu ştiu dacă-şi dă seama că le spune sau nici nu realizează”.

1 COMENTARIU

  1. Baa Freddy lasa-ne frate lasa-ne si du-te tare.. rupe usa cu tot PSD-ul vostru de hoti !!! Pe tine stii cine o sa te voteze ??? Mortii care or inviat la fiecare alegeri pentru PSD’ul vostru …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.