Pesedistul Sebastian Răducanu nu este de acord ca echipele sportive să fie...

Pesedistul Sebastian Răducanu nu este de acord ca echipele sportive să fie finanţate doar din bani publici: „Nu se poate face performanţă”. Cu ce propunere vine

1
DISTRIBUIȚI

sebastian raducanu 2

Echipele sportive nu ar trebui finanţate doar din bani publici. Acesta este punctul de vedere al lui Sebastian Răducanu, liderul PSD Timişoara şi fost preşedinte al echipei de baschet BC Timba, care crede că echipele sportive ar trebui să primească cel mult 30 % din finanţare din bani publici, iar restul să vină din bani privaţi.

„Cu toţii ştim că dacă, din păcate, nu ar mai fi finanţare din bani publici, sportul ar dispărea.


Am mai spus-o şi o repet, nu este normal să finanţăm sportul 100 % din bani publici. În marea majoritate, sportul ar trebui finanţat din bani privaţi. Banii publici alocaţi ar trebui să asigure organizarea competiţiilor, pentru că aceste echipe joacă cu numele Timişoara pe tricou, reprezintă Timişoara în ţară şi în Europa”, consideră Sebastian Răducanu.

Potrivit preşedintelui PSD Timişoara, investitorii care doresc să finanţeze sportul ar trebui să beneficieze de mai multe facilităţi din partea autorităţilor locale, prin reducerea taxelor şi a impozitelor sau urgentarea primirii anumitor acte administrative. „Trebuie să găsim, pe viitor, o variantă astfel încât să susţinem performanţa sportivă prin bani majoritatea privaţi. Nu putem face performanţă cu bani publici şi se vede, sunt tot felul de sincope”, a conchis Sebastian Răducanu.

1 COMENTARIU

 1. Domnule Sebastian Raducanu jr. – de-ar fi mai multi oameni ca dvs., Timisoara avea alta fața, atat in plan sportiv cat si cultural si tot ce vreti.
  Oameni ca dvs. voi vota si voi stima tot timpul… stiti ce vreti, aveti potential, sunteti tineri, aveti bani, – nu va lasati – domnilor. Stima totala domnului Sebastian Raducanu, care a bagat bani grei in BC TIMBA 🙂 Sa ne traiti domnule SEBA :!!
  Da’ sa faca autoritatile locale ceva – sa va reduca impozitul… eu stiu… ceva facilitati sa vezi cum ar sari mai multi oameni cu bani – si s-ar misca si la noi si alte sporturi – nu numai baschet, fotbal, handbal etc.
  La baschet – cel putin – bctimisoara ar trebui sa se scape de Mafiotul Leo-deMaio si nesatulul Vermesan, care futttt o gramada de bani cu tot cu Petricevic-ul lor – si adunatura de pilosi care decarteaza in procente la bastani (se stie) – ma rog (se aude)…
  Bani grei de la Bugetul Local – nejustificati 🙁 🙁
  La fotbal – vai de mama noastra :(((
  Handbal – bani putini
  Rugby la fel…
  Deci, ajutati sportul banatean !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.