Prima staţiune exotică din România, în care turiştii se vor relaxa în...

Prima staţiune exotică din România, în care turiştii se vor relaxa în căsuţe suspendate deasupra Dunării, în Banat, aproape finalizată. Cât va costa o noapte într-o astfel de locuinţă

2
DISTRIBUIȚI

sat lacustru berzasca

Turiştii care ajung în Clisura Dunarii, cel mai spectaculos defileu al fluviului, vor putea petrece o vacanţă de vis, de anul viitor. Asta pentru că prima staţiune exotică din România, în care turiştii se vor caza în căsuţe suspendate pe piloni deasupra Dunării, este aproape de a fi finalizată.

În acest moment se construiesc cele 16 căsuţe rustice deasupra apei, numite bungalouri.


Proiectul de ridicare al acestora va fi finalizat până la sfârşitul acestui an. Investitorul privat care şi-a propus să realizeze primul sat lacustru din România, în Banat, este decis să finalizeze investiţia cât mai repede, astfel încât din anul 2016 staţiunea exotică să fie funcţională, scrie Express de Banat.

Bungalourile suspendate pe piloni deasupra Dunării sunt realizate în localitatea Berzasca din judeţul Caraş-Severin, în cadrul unui proiect intitulat „Dreptul la Dunăre”, derulat cu bani europeni, în valoare de aproximativ 1,8 milioane de lei.

În total, aici vor fi realizate 30 de astfel de căsuţe, care vor forma două insule, Egreta şi Pelicanul. Turiştii care îşi vor dori să petreacă o noapte într-un bungalou deasupra Dunării trebuie să scoată din buzunar 250 de lei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.