Primarul Nicolae Robu: „Metroul nu e deloc o idee abandonată, pentru că,...

Primarul Nicolae Robu: „Metroul nu e deloc o idee abandonată, pentru că, pe termen lung, indiferent de capacitatea de înțelegere a unora sau a altora – la unii e mai limitată, căci așa e grădina Domnului”

5
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pressalert 11

Primarul Timișoarei nu a ratat ocazia să îi pună din nou la punct pe cei care-i contestă ideile revoluționare. El a avut o exprimare care lasă loc de interpretări cu ocazia unei conferințe de presă la care a fost invitat în calitate de edil.


Nicolae Robu a menționat că nu a abandonat ideea metroului și a vorbit despre diversitate de înălțimi și grosimi.

”Acum se lucrează la elaborarea studiului de prefezabilitate pentru acest proiect. Metroul nu e deloc o idee abandonată, pentru că, pe termen lung, indiferent de capacitatea de înțelegere a unora sau a altora – la unii e mai limitată, căci așa e grădina Domnului, cu o diversitate și de capacități de înțelegere a lucrurilor, și de înălțimi și de grosimi și așa mai departe – sunt opinii ale specialiștilor care spun că soluția asta este, ducerea liniilor în subteran”, a anunțat primarul Timișoarei.

”Numai că noi nu putem să ținem orașul sufocat, de exemplu şapte – opt ani, nu știu când vor fi fonduri disponibile pentru finalizarea ducerii în subteran. Și atunci noi lărgim trecerile pe sub calea ferată, pentru că și dacă se va duce linia în subteran și se va face o linie tip metrou cu această ocazie – căci nu va fi un metrou propriu-zis ci tip metrou – oricum străzile conexe pasajelor actuale vor fi necesare și atunci la lățime de 4 – 5 benzi cum le facem noi acum”, a concluzionat edilul.

5 COMENTARII

  1. Metroul linia M9 cu statia principala la spitalul 9, pe ruta bocsig (doar dus nu si intors) va avea vatman pe rrobisor, iar unicul vagon va avea si boxe (ale acuzatilor) in care se vor auzi baladele/manelele lui laie lautarul!

  2. „Metroul nu e deloc o idee abandonată, pentru că, pe termen lung, indiferent de capacitatea de înțelegere a unora sau a altora – la unii e mai limitată, căci așa e grădina Domnului, …”(Nicolae Robu)

    Ei, de data asta trebuie sa fiu de acord cu inca primarele! Ba chiar sa intaresc spusele lui! Noi astia care nu ne putem apleca destul ca sa ne ridicam la nivelul lui, avem limitele noastre. Ba chiar l-as cita pe Umberto Eco: „Prostia este infinit mai fascinantă decât inteligența. Inteligența are limitele ei. Prostia, nu.” Cat despre gradina Domnului, sunt convins ca-i stie toate cotloanele. Unii dintre noi n-au detenta lui , asa ca au ramas pe dinafara!

  3. presupunind ca ne face Dumnezeu cadou de Craciun o magistrala de metrou. de unde o sa avem SUTE DE MILIOANE de euro pentru a cumpara rame de metrou din moment ce noi nu avem citeva ZECI DE MILIOANE sa cumparam doar vreo 5 tramvaie noi (cit o fi contractul minim, ca necesarul e mult mai mare)?
    de unde atitia pasageri pt a umple o rama de metrou? metroul este necesar intr-o metropola cu populatia de cel putin 5 ori mai mare ca a timisoarei.
    folosirea in comun a sinei de trenuri si metrou este tehnic imposibila si interzisa pentru ca a 3-a sina care alimenteaza ramele de metrou ar curenta pasagerii care ar deschide usa unui tren.

  4. „întreaga responsabilitate a comentariului lăsat de dvs. vă aparține”

    Ce interesant. Ramâne de vazut cui apartine intreaga responsabilitate pentru zeciuirea populatiei in scop propriu, pentru furtul avutiei nationale (demult „natiune” a fost inlocuit cu „progres”, „crestere”, „europenizare”, „libertate sexuala”, samd), pentru protejarea infractorilor chiar sub nasul organelor de ordine (care ordine, de vreme ce politia nationala numara, in rândurile proprii, unii dintre cei mai mari banditi).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.