Primarul Nicolae Robu, o nouă amenajare în zona Soarelui. Ce le-a promis...

Primarul Nicolae Robu, o nouă amenajare în zona Soarelui. Ce le-a promis elevilor care vor avea media 10 la Bacalaureat

0
DISTRIBUIȚI

fantana arteziana din cartierul soarelui06_resize

Putem spune cu certitudine că zona Soarelui arată cu totul altfel decât restul Timişoarei. În vreme ce locuitorii din urbea de pe Bega se plâng de gropile din asfaltul de pe strazile secundare sau de trotuarele sparte, vecinii primarului Nicolae Robu se bucură de o grădină ca în poveşti, de o fântână de 100.000 de euro sau de locuri de parcare amenjate recent.

Iar veştile bune continuă pentru cei care locuiesc în Soarelui. La începutul acestei săptămâni, edilul şef a promis că Școala Generală nr.


30 ar putea fi extinsă.

„La Școala 30 suntem în analiză. Trebuie să vedem dacă vom face un nou corp lângă cel existent sau un nou etaj. Cert este că vom decide în curând pe caredin cele două variante vom merge”, a declarat Robu. Cel mai probabil, însă, la şcoala din Soarelui va fi contruit un nou corp de clădire, pentru că primarul a explicat că specialiştii nu sunt de acord cu mansardarea spaţiului existent.

Mai mult, Robu le-a făcut o promisiune şi elevilor care au luat note de zece la Bacalaureat. Mai exact, după ce luni şeful Consiliului Judeţean Timiş, pesedistul Titu Bojin, a promis, la deschiderea de an şcolar de la Colegiul Bănăţean că toţi cei care au obţinut medii de zece la examenul maturităţii vor primi bani în semn de recunoaştere a meritelor, edilul Robu a promis acelaşi lucru.

„La şedinţa de săptămâna viitoare a consiliului local voi propune premierea acestora şi îi felicit pentru performanţa lor. Înmânarea premiului se va face în cadrul Galei Excelenţei când vom avea laolaltă performeri din toate domeniile”, a completat primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.