Primarul Robu a inaugurat strada Pestalozzi fără piste de biciclete finalizate. În...

Primarul Robu a inaugurat strada Pestalozzi fără piste de biciclete finalizate. În ce zonă circulată se lucrează la un sens giratoriu fără semnalizarea intervenţiilor şi de ce a fost certat edilul șef de un timișorean FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1086851797">

pestalozzi (2)

În vreme ce studenţii se înghesuie printre utilaje pentru a se caza în căminele Universităţii de Vest din Timişoara, primarul Nicolae Robu inaugurează voios bucăţi de drum reabilitate recent.

Aşa cum a promis la finalizarea lucrărilor de la pasajul rutier subteran Michelangelo, Robu a cerut efectuarea unor lucrări la strada Pestalozzi, șantier care a fost finalizat recent. Prezent la faţa locului cu alai de jurnalişti, Robu a explicat că tronsonul are 600 de metri, mai exact este cuprins de la strada Nistrului până la intersecţia cu strada Ştefan cel Mare. Pe durata lucărilor în zonă s-au schimbat bordurile, s-au amenajat 65 de locuri de parcare, s-au amenajat trotuarele, însă doar pe o singură parte a fost trasată pista de biciclete, primarul scuzându-se că vopseaua s-ar fi amestecat cu bitum dacă erau trasate mai repede.

Apoi, primarul a dus jurnaliştii la o nouă localţie. „Ne aflăm la intersecţia străzii Iepurelui, care se prelungeşte cu strada Dochia, cu strada Şt. O. Iosif. Aici dorim să facem un sens giratoriu, pentru că se poate vedea ce nebunie este în trafic în această intersecţie. De asemenea vom amenaja şi strada Iepurelui, vom face şi trotuare, aici din păcate nu au existat trotuare, erau nişte copaci bătrâni cu rădăcinile ridicate la 30-50 cm şi asfaltul era crăpat. Vom amenaja trotuare civilizate cum am făcut şi pe strada Pestalozzi, benzile de cirulaţie vor fi amenjate cu covor asfaltic, bordurile vor fi schimbate, pentru că se vede că sunt degradate. După finalizarea acestei lucrări, care vrem să se întâmple până la venirea iernii, vom avea o cu totul altă funcţionalitate a lucrării”.

Sensul giratoru va avea intrare cu două benzi şi acces atât de pe Şaguna, cât şi de pe Şt. O. Iosif. Este de precizat faptul că lucrările nu sunt semnalizate corespunzător. La fel ca la cele mai multe din deplasările de pe teren, primarul Nicolae Robu a avut parte şi de o discuţie cu un cetăţean. Omul era nemulţumit de faptul că staţia de autobuz va fi în faţa geamului său şi i-a repreoşat lui Robu că a refuzat în repetate rânduri să discute cu el. Chiar şi aşa, omul a admis că edilul a făcut multe lucruri bune, în vreme ce Robu a comentat mai apoi că viaţa la ţară permite un trai mai liniştit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.