Primarul Robu, noi promisiuni pentru şoferii sătui de ambuteiaje. În ce stadiu...

Primarul Robu, noi promisiuni pentru şoferii sătui de ambuteiaje. În ce stadiu sunt proiectele de lărgire a pasajelor Jiul şi Popa Şapcă

0
DISTRIBUIȚI

incendiu masina trafic (7)

În aşteptarea veştilor finalizării procedurilor tehnice pentru startarea lucrărilor în două din cele mai aglomerate zone din urbea de pe Bega, primarul Nicolae Robu le face noi promisiuni şoferilor care se plâng de ambuteiajele create la orele de vârf în zone precum pasajele de la Jiul sau Popa Şapcă. Conform edilului în curând însă nervii conducătorilor auto vor fi simple amintiri legate de o Timişoara veche.

„La licitaţia pentru contractarea firmei care să execute lărgirea pasajului peste calea ferată Jiul şi a strâzii Jiul termenul de depunere a ofertelor este 27.10.


Toată documentaţia a fost acceptată pe SEAP şi este publicată. Sperăm să avem competitori serioşi să câştige ca întotdeauna cei mai buni şi să dăm drumul la lucrări.(….) Îmi asum să gestionez simlutan cele două lucrări de la Jiul şi Popa Şapcă având grijă ca perturbarea în oraş să fie minimizată. Să nu ne aşteptăm că nu vom resimţi în trafic faptul că cele două treceri nu vor fi funcţionale la întreaga lor capacitate”, a spus Robu.

Cât despre stadiul pregătrilor pentru lucrările de la Popa Şapcă, edilul a declarat că „e la Autoritatea Naţională de Achiziţii Publice documentaţia pentru lucrările de pe Popa Şapcă. Sperăm ca în două săptămâni să fie lansată licitaţia pentru depunerea ofertelor”. Ambele proiecte vor fi realizate cu bani de la bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.