Primarul Robu, pledoarie pe Facebook pentru interzicerea bicicliştilor în centrul istoric. Cu...

Primarul Robu, pledoarie pe Facebook pentru interzicerea bicicliştilor în centrul istoric. Cu ce argumente vine

2
DISTRIBUIȚI

robu bicicleta 2

Recent în centrul Timișoarei au fost montate mai multe indicatoare care interzic accesul bicicliștilor prin zonă. Vineri municipalitatea a confirmat că odată cu finalizarea lucrărilor la centrul istoric ar urma ca accesul bicicliștilor pe toate cele străzi care vor deveni pietonale să fie blocat, ca urmare a unei decizii luate de Comisia de Circulaţie. Reacțiile vehemente care au apărut în ultimele ore la vestea că bicicliștii vor fi nevoiți să meargă pe lângă biciclete în zona centrului istoric l-au determinat pe primarul Nicolae Robu să facă mai multe precizări pe Facebook.

„VREM SAU NU CA ZONELE PIETONALE SĂ FIE STRICT PIETONALE?
1.


Asistăm la o nouă tentativă a unora -mereu aceiaşi!- de învrăjbire a noastră, în urma măsurii luate de Comisia de Circulaţie a Primăriei de a interzice accesul oricăror vehicule în zonele pietonale ale oraşului, adică: în zonele de loisir şi comerciale, precum: Piaţa Victoriei, str. Alba Iulia, str. Mărăşeşti.
2. Măsura a fost luată ca urmare a nenumărate semnalări din partea pietonilor -de departe majoritari!- că nu se pot plimba niciunde relaxaţi în oraşul nostru, că în Piaţa Victoriei, pe Mărăşeşti, pe Alba Iulia etc. mulţi au fost loviţi sau cel puţin speriaţi -cât pe ce să fie loviţi- de biciclete şi diverse alte vehicule, ei sau, uneori, copiii lor.
3. Măsuri similare au fost luate în toate oraşele din lume faimoase prin înaltele lor standarde de civilizaţie.
4. În ceea ce mă priveşte, sunt un partizan şi un promotor al folosirii cât mai extinse a bicicletei şi această pretenţie mi-e susţinută de fapte concrete, de rezultate ale faptelor mele”, a scris Robu.

După ce a anunțat că a extins rețeaua de piste de biciclete în urbea de pe Bega primarul a cerut ca oamenii care sunt de acord cu restricţiile impuse să dea like postării. Până acum postarea numără peste 200 de like-uri, dar şi 83 de comentarii din partea celor care se opun.

2 COMENTARII

  1. Un șpăgangiu devenit primar..ar sta în Dubai ,dar acolo trebuie să cheltuie..nu-i dă nimeni șpagă..!!!băi robule,..lasă-ne frate..te rog!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.