Primarul Robu spune STOP „afacerilor de garaj” din Complexul Studențesc. Ce vrea...

Primarul Robu spune STOP „afacerilor de garaj” din Complexul Studențesc. Ce vrea să amenjeze după ce vor trece buldozerele

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu studenti

Veşti proaste pentru o parte din cei care au afaceri în Complexul Studenţesc din Timişoara. Primarul Nicolae Robu a demarat, de la instalarea în funcție, o amplă campanie de demolare a garajelor dintre blocuri pentru a amenaja locuri de parcare sub cerul liber. Deşi operaţiunea a fost contestată de mulţi din proprietari, edilul nu s-a oprit, chiar dacă asta a adus municipalităţii şi procese.

Astăzi, în timp ce oferea detalii legate de modul în care va fi reamenajat campusul, Robu a spus că „vom demola toate garajele din zona de lângă bulevardul Eroilor.


Toate le vom demola și schimbăm și aspectul zonei și îi dăm o funcționalitate adevărată de interes public. În momentul de față cei care au acele garaje fac acolo afaceri, dar nu sunt de interes public. Clienții sunt interesați să beneficeze acole de servcii, dar asta se poate face şi în condiţii civilizate, în alte locaţii. Acolo vom vedea când terenul va fi public câte locuri de parcare putem amenaja. De dorit ar fi ca, în timp, să dispară betoanele dintre cămine și în locul lor să avem spații verzi. Noi înţelegem că e nevoie și de locuri de parcare, nu putem să le desființăm până nu avem o alternativă”. Momentan în garajele cu pricina funcţionează xerox-uri sau buticuri.

Mai mult, primarul Robu a promis că se va intra inclusiv cu buldozerele dacă e nevoie, pentru a face ordine în complex. „Nu discutăm cu nimeni, pentru că nu au autorizaţie, li s-a făcut comunicarea că trebuie să elibereze. Noi dorim în mod amiabil să îşi scoată fiecare ce are prin garaje, să înţeleagă că trebuie să se retragă din zonă, dar dacă unii nu vor dori să avem şi fermitate avem prerogative de care nu ezităm să facem uz. Interesul oraşului primează”, a adăugat edilul.

Primarul Nicolae Robu a oferit mai multe detalii în legătură cu schimbările care se vor face în complex la începutul acestei săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.