Proasta semaforizare de la intersecţia Punctelor Cardinale din Timişoara, motivul pentru care...

Proasta semaforizare de la intersecţia Punctelor Cardinale din Timişoara, motivul pentru care au loc accidente rutiere în zonă. Cine spune asta şi cu ce soluţie vine

1
DISTRIBUIȚI

accident in lant take ionescu (4)

Accidentele rutiere, la fel ca cel petrecut în urmă cu două zile, au loc în intersecţia Punctelor Cardinale din Timişoara din cauza proastei semaforizări.


Acesta este punctul de vedere al lui Sebastian Răducanu, preşedintele PSD Timişoara, care locuieşte în zonă şi spune că doar în acest an aici au avut loc şase, şapte accidente.

Pentru ca astfel de accidente să nu mai aibă loc, iar pietonii care trec strada să nu fie puşi în pericol, liderul PSD Timişoara atenţionează Comisia de Circulaţie din cadrul primăriei să găsească o soluţie cu timpii de semaforizare.

“Comisia de Circulaţie ar trebui să verifice timpii semafoarelor şi refugiul pentru pietoni. Să găsim o soluţie cu timpii de semaforizare. Cred că aceste aspecte se pot rezolva foarte uşor. Sunt cazuri în care au loc accidente, iar maşinile sunt proiectate în zona de refugiu a pietonilor. Chiar zilele trecute, când a avut loc un accident în intersecţie, maşinile au fost proiectate în aceste zone de refugiu, noroc că nu erau pietoni acolo”, a declarat, astăzi, Sebastian Răducanu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.