Reabilitarea tramvaielor din Timişoara, în linie dreaptă. Ce veşti bune are RATT

Reabilitarea tramvaielor din Timişoara, în linie dreaptă. Ce veşti bune are RATT

0
DISTRIBUIȚI

tramvaiul armonia linia 2

Vești bune pentru timișorenii care sunt sătui să circule cu tramvaiele RATT. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vehiculele devin adevărate saune pe roți pe timpul verii sau că nemulțumirea călătorilor e cu atât mai mare cu cât pe anumite rute circulă doar tramvaie, nu și autobuze care sunt dotate cu aer condiționat.

În vara aceasta, după mai bine de un an de zile de promisiuni și explicații pentru diversele probleme apărute pe parcurs, la Timișoara au ajuns cele două tramvaie reabilitate cu 480.000 de euro fără TVA, preţ pentru o bucată, tramvaie botezate de primarul Nicolae Robu „Armonia”.

La inaugurarea acestora, primarul Robu şi reprezentanţii RATT au promis că un nou lot de şapte tramvaie va fi trimis spre reabilitare.


La debutul acestei săptămâni, directorul regiei, Ioan Goia, a semnat actele necesare astfel că deja primele tramvaie au plecat spre ateliere. Conform managerului regiei, din două în două zile se va trimite câte un tramvai.

Practic vehiculele reabilitate au caroserie nouă, scaune mov, sisteme noi de acţionare şi frânare, instalaţii de climatizare, sisteme de supraveghere video şi conexiune de internet pentru călători. De reabilitarea tramvaielor se ocupă Asocierea Electroputere VFU Paşcani – Astra Vagoane Călători, iar conform promisiunilor conducerii RATT şi a primarului Nicolae Robu termenul de reabilitare va fi semnificativ redus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.