Refugiaţi în propria ţară

Refugiaţi în propria ţară

0
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

România rămâne ţara contrastelor. La cât de nepăsătoare sunt autorităţile când vine vorba de proprii cetăţeni – de la birocraţie până la furtul banului public în timp ce se strigă în gura mare că e pentru binele societăţii, pe atât de exersate în poziţia ghiocel sunt când e vorba să dea bine în ochii altora – UE, în cazul de faţă.


Posibila venire a refugiaţilor a dus la declanşarea unei operaţiuni în forţă de pregătire a taberelor pentru aceştia, urmând ca aici să fie asigurat curent electric şi apă curentă la fiecare cort.

Nu e rău că guvernanţii nu vor să fie luaţi prin surprindere şi vor să asigure un minim confort refugiaţilor, însă toată această zbatere ar fi de aşteptat să fie în primul rând pentru plătitorii de taxe din ţara asta. Niciun politician român nu şi-a pus vreodată în programul electoral ca, de exemplu, să nu mai fie casă-n România fără apă curentă sau curent electric. La câte sunt încă în România, dacă s-ar porni pe toţi ocupanţii lor să facă pe refugiaţii în propria ţară şi să plece până la domnii de la Bucureşti, s-ar înnegri şoselele patriei. Oare ce tabere ar mai ridica atunci autorităţile?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.