Reprezentantele sexului frumos preiau controlul. Brazilianca Anna şi thailandeza Nakadia ajung la...

Reprezentantele sexului frumos preiau controlul. Brazilianca Anna şi thailandeza Nakadia ajung la Timişoara, la petrecerea „Girls Love Techno” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

nakadiaCelebrul concept Girls Love Techno ajunge la Timişoara, cu un line-up mişto, fresh, presărat cu condimente feminine, party-ul pus la cale de BlackOut urmând să se desfăşoare în data de 25 septembrie, într-o locaţie care va fi anunțată în viitorul apropiat.

„Se spune că femeile-s mai bune ca bărbaţii… în tot ceea ce fac. Ei bine, la fel stau lucrurile si atunci când vine vorba de TECHNO. Girls love techno… şi asta se vede, sau mai bine spus se simte”, spun organizatorii acestui party. Brazilianca DJ Anna, vine în premieră la Timişoara. Ea este cunoscută ca fiind unul din principalii artişti sub aripa protectoare a lui Carl Cox, cu release-uri sub numeroase label-uri de renume, precum Toolroom sau Kraftek. Anna este mai bine cunoscută pentru rezidenţa din Ibiza pe sezonul 2013, în cadrul bine cunoscutului club în aer liber, Blue Marlin.

annaNakadia este „fata asiatică” a scenei de muzică electronică din Europa.


Stilul său open-minded a ajuta-o să ajungă artistul de azi, fiind respectată de toţi cei ce au fost martori la apariţiile ei, şi au transformat-o în cea mai cunoscută dj-ită asiatică de techno/tech-house. Nakadia este iubită atât pentru muzică cât şi pentru personalitatea sa. Recent, Nakadia a fost inclusă în topul celor mai buni artişti techno din întreaga lume alcătuit de site-ul Traxsource, ocupând poziţia a 19-a într-un clasament în care mai sunt prezenţi Scuba, Dany Daze, Kink, Dubfire, Carl Craig, Kevin Saunderson, Josh Wink sau Tiga. Alături de cele două invitate speciale la party-ul din Timişoara vor mixa şi reprezentante ale sexului frumos din ţara noastră. Nusha este artista cu cea mai mare ascensiune în randul DJ-iţelor din România. A evoluat rapid şi sigur, ajungând să pună muzică alături de cele mai mari nume din industria muzicii electronice, precum Solomun, dOP, Audiofly, James Zabiela, etc. Motto-ul său este „dacă vrei să dansezi pâna ce-ţi plâng tenişii… atunci ascultă-mi muzica”. Tania este una dintre cele mai noi apariţii pe piaţa muzicii electronice din România.

Biletele pentru acest party costă 20 lei în avans, iar la faţa locului acestea vor costa 25 lei înainte de miezul nopţii şi 35 lei după. Vor mai exista şi bilete VIP la preţul de 40 lei. Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.