Supărarea lui Robu după factura enormă de mobil: „Nu am putut să...

Supărarea lui Robu după factura enormă de mobil: „Nu am putut să mă bucur noaptea de ofertele Dubaiului”. Ce a spus despre frica de puşcărie VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pressalert

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a găsit un nou vinovat în povestea facturii de roaming de peste 3.000 de euro cu care a revenit după o vacanță în Dubai. Invitat în această seară la PRESSALERT LIVE, primarul s-a plâns că subiectul a fost tratat incorect și că de fapt banii au fost cheltuiți pentru că a muncit. Mai mult, Robu a comentat şi relaţia pe care o are cu compania RETIM, care îi achită mai nou costul telefonului de serviciu şi îi asigură o limuzină Mercedes, pe post de maşină de serviciu.

Despre factura enormă de roaming edilul a declarat că „nu am primit nicio avertizare, Vodafone e de vină. Eu am cerut o ridicare a pragului în Singapore.


Ei mi l-au ridicat sine die. Eu primeam, am dat dispoziţii prin SMS şi apeluri vocale viceprimarului Diaconu şi domnului Adrian Bere să meargă deszăpezirea strună. Şi le-am cerut poze şi filmări. Eram în concediu. Îmi place când răspund eu să şi văd. La unu, la două noaptea eu în loc să mă odihnesc mă ocupam de deszăpezire. În loc să fiu lăudat, sunt criticat. Eu nu am putut să mă bucur noaptea de ofertele Dubaiului, ci am stat să mă ocup deszăpezirea din Timişoara. Câţi fraieri ca mine găsiţi?, a declarat edilul. Nicolae Robu a susţinut că nu ştie cine i-a mutat abonamentul de la Primăria Timişoara la Retim, după dezvăluirile PRESSALERT.ro privind valoarea facturilor din concediile sale exotice.

Despre maşina de serviciu, primarul a comentat „corect a fost să umpleţi ţara asta cu această informaţie? E total falsă. Primarul Robu nu a primit cadou o limuzină de lux. Aţi avut grijă să rămână într-o ceaţă. Eu dacă am primit de ziua mea cadou o dronă, am declarat-o. Nu am primit-o eu, ci primăria, consiliul local şi eu o folosesc, ştiţi că am avut probleme cu maşina de serviciu. Nu am nevoie de maşini de lux. Populismul ăsta nu mă prinde. Nu aveţi nicio insomnie că nu mă plimb eu cu un Duster. Nu este un conflict de interese. Primăria este acţionar acolo”.

Întrebat dacă îi e teamă de pușcărie, primarul a exclamat: „Mie? Doamne fereşte! De ce mi-ar fi teamă? Am făcut ceva incorect sau ilegal? În viata mea nu am făcut. Faptul că eu am statutul social pe care îl am, numai prin cinste poţi să ai după atâţia ani de funcţii înalte statutul pe care îl am eu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.