România, BĂTUTĂ de Ungaria la ultima fază din prelungirile barajului pentru Futsal...

România, BĂTUTĂ de Ungaria la ultima fază din prelungirile barajului pentru Futsal Euro 2016. Un jucător de la Informatica Timișoara a marcat toate golurile ”tricolorilor”

0
DISTRIBUIȚI

picture-futsal_rom_ung.jpg-604-423-1-85

Naționala României de futsal a cedat dramatic cu Ungaria în returul barajului pentru Euro. După 2-2 în tur, scorul a fost identic la Debrecen la capătul timpului regulamentar de joc. Florin Matei de la Informatica Timișoara, care marcase și primele două reușite, a înscris și golul 3, dar maghiarii au revenit și s-au impus cu 4-3 la ultima fază a timpului suplimentar.

În tur, golurile ”tricolorilor” de pe parchet au fost marcate tot de jucători ai bănățenilor: Al-Ioani și Fl.


Matei. Cel din urmă avea să realizeze tripla în Ungaria, dar nu a fost suficient pentru calificare. Harnisch a deschis scorul pentru gazde, Matei a egalat înainte de pauză cu un șut imparabil, apoi, tot el, și-a dus echipa în avantaj în partea a doua. De această dată dintr-o lovitură de pedeapsă. În minutul 30 Hosszu avea însă să egaleze și să stabilească scorul timpului normal de joc. Prima repriză de prelungiri a început excelent pentru oaspeți, Florin Matei reușind să facă 3-2 din apropierea porții. Din păcate finalul i-a aparținut maghiarului Droth. Mai întâi acesta a marcat cu un șut puternic în poarta lui Iancu, pentru ca, la practic ultima fază de joc, acesta să reușească golul de 4-3 cu capul. România, care i-a mai avut titulari de la Informatica Timișoara, pe Robert Lupu și portarul Vlad Iancu, va privi doar de la televizor turneul final care se va desfășura între 2 și 13 februarie în Serbia.

Foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.