România, Grecia și Turcia, în topul destinațiilor pentru concediu. Cum arată vacanța...

România, Grecia și Turcia, în topul destinațiilor pentru concediu. Cum arată vacanța perfectă a bănățenilor

0
DISTRIBUIȚI

vacanta

Când se gândesc să plece în vacanță, bănățenii intră pe internet. Ca și majoritatea românilor, și cei din vestul țării se documentează și își rezervă vacanțele online, este concluzia unui studiu realizat în luna iulie de către platforma de rezervări hoteliere HotelGuru.ro.


Conform studiului, aproximativ 72% dintre respondenți au încredere în site-urile de rezervări online, iar 44% dintre ei accesează între două și cinci astfel de site-uri pentru a citi recenziile locurilor în care vor să își petreacă vacanța.

Cei mai mulți dintre turiști preferă să călătorească vara. În topul destinațiilor preferate se află România, Grecia și Turcia. Dacă acum câțiva ani vacanțele estivale în Bulgaria erau în top, acum doar 3% dintre repondenți mai sunt interesați.

Studiul a mai arătat că 46% dintre respondenți călătoresc cu avionul, în timp ce 38% spun că preferă să călătorească cu mașina personală. De vara aceasta autocarul nu mai este atât de popular printre români, doar 15% dintre cei chestionați preferând acest mijloc de transport în vacanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.