Salvare de la Belfast. România NU BATE nici Grecia, dar își păstrează...

Salvare de la Belfast. România NU BATE nici Grecia, dar își păstrează intacte șansele la Euro

0
DISTRIBUIȚI

ROMANIA DAN 09

”Tricolorii” nu au reușit să marcheze nici împotriva elenilor, codașii Grupei F. România a remizat cu Grecia, scor 0-0, dar a fost parțial salvată de golul egalizator reușit pe final de Irlanda de Nord, în inferioritate numerică în jocul cu Ungaria.

Deși se aștepta o echipa mai ofensivă a ”Generalului” Iordănescu, România a repetat jocul fără inspirație de la Budapesta și în această seară. Pe Arena Națională 40 de mii de spectatori au văzut doar ratarea lui Budescu și impreciziile lui Keșeru în prma repriză. Partea a doua a fost și mai proastă în ceea ce privește atacul.


Doar timișoreanul Torje reușind să-i dea emoții lui Karnezis, în ciuda introducerii lui Florin Andone pentru a suplimenta atacul. A fost până la urmă un nou 0-0 dezamăgitor, întâmpinat cu huiduieli.

România rămâne însă în aceeași situație în clasament de după meciul din Ungaria (0-0), asta deoarece Irlanda de Nord a marcat în prelungiri pentru a restabili egalitatea, scor 1-1, în duelul lor cu maghiarii. În aceste condiții britanicii au rămas lideri cu 17 puncte, România ocupă locul 2 cu 16 puncte iar, cel mai important, Ungaria a pierdut două puncte mari și ajunge doar la cota 13 pe locul 3 cu două meciuri rămase de jucat pentru fiecare. În celălalt duel din grupă Finlanda a învins Feroe cu 1-0 și adună 10 puncte.

România mai are de jucat acasă cu Finlanda și în deplasare cu Feroe. Ungaria îi va întâlni acasă pe insulari apoi joacă în Grecia iar Irlanda de Nord joacă acasă cu elenii și în deplasare cu finlandezii în ultimele meciuri din grupă.

România: Tătăruşanu – Papp, Chiricheş, Dr. Grigore, Raţ – Pintilii, Hoban (F. Andone 80) – Torje, Budescu (Sânmărtean 63), Maxim (A. Popa 63) – Keşeru

Grecia: Karnezis – Holebas, Papastathopoulos, Manolas, Kitsiou – Tziolis, Aravidis – Samaris, Fortounis (Kone 54), Fetfatzidis (Vyntra 46), Mitroglou

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.