Scandal cu focuri de armă în Piața Victoriei din Timișoara. Cine au...

Scandal cu focuri de armă în Piața Victoriei din Timișoara. Cine au fost protagoniștii și cum s-a terminat scena UPDATE 2 Decizie de ultimă oră

2
DISTRIBUIȚI

focdearma

Scandal aseară în faţa unui bar din Piaţa Victoriei, acolo unde poliţiştii locali au aplanat un conflict apărut între un agent de securitate şi un client.

„Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în Piața Victoriei, în jurul orei 02.00, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în fața imobilului cu nr. 1A, lângă localul Super Jackpot Club, are loc un conflict între două persoane de sex masculin, timp în care s-au auzit și două pocnituri puternice. Imediat, polițiștii locali s-au deplasat la fața locului și i-au somat legal pe cei doi să înceteze, iar aceștia s-au conformat, după care au trecut la legitimarea lor, stabilind că se numesc V. Adrian, de 29 de ani, cu domiciliul în Timișoara, și C.


Nicolae, de 41 de ani, cu domiciliul în Cerneteaz – Giarmata, județul Timiș. Primul dintre ei este agent de pază la societatea comercială mai sus menționată și avea asupra lui o tonfă și un spray cu piper. Din primele declarații reiese că în incinta localului a izbucnit un conflict între cei doi, având loc și o agresiune fizică, motiv pentru care C. Nicolae a fugit afară, iar agentul de pază a ieșit după el. Din cauza faptului că a fost agresat de agent, bărbatul a scos un pistol cu gaze și a tras două focuri în direcția angajatului localului, dar nu i-a produs vătămări corporale. De altfel, la controlul efectuat de polițiștii locali asupra lui C. Nicolae s-a găsit un pistol marca Walther, de calibrul 10x22T, iar pe jos au fost găsite tuburile de la cartușele folosite”, transmite poliţia prin intermediului unui comunicat.

La faţa locului a fost chemat și un echipaj SMURD care i-a acordat îngrijiri clientului localului, care avea urme de lovituri pe corp. Cei doi scandalagii au fost duși la Secția 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor și pentru a se stabili dacă bărbatul deținea legal arma găsită asupra sa.

UPDATE 1 Bărbatul care a tras cu pistolul cu gloanțe de cauciuc avea permisul de armă expirat, au constatat anchetatorii. Pistolarul a susținut că a tras cu arma pentru a se apără, susținând că a fost bătut de paznici. În urma consultului medical s-a stabilit că are două coaste rupte.

UPDATE 2 Pistolarul a fost reținut pentru 24 de ore pentru uz de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

2 COMENTARII

  1. Nu sunteti informati corect!!! Agentul de paza l-a rugat sa paraseasca localul, l-a condus pana la usa, l-a scos afara si agentul a ramas inauntru. Clientul a mai incercat sa intre in local de vreo 3 ori si a treia oara agentul a ramas afara cu el si l-a rugat sa plece acasa si i-a explicat ca numai are voie inauntru moment in care clientul a scos pistolul. NU a avut loc niciun incident in local, Nu s-a atins de el in local, pur si simplu l-a rugat sa plece…

  2. Domnul Popo Cosmin , daca ai fi citit articolul ti-ai fi dat seama ca ,Cacaciosul Nicolae avea…ma rog..are doua coapse rupte..asa ca ,dat fiind faptul pentru ca, deoarece si fiindca Vatamatul Adrian nu a fost atata de cuminte precum declari dumneata. Cei doi se luptau pentru o iubire imposibila pe care i-o cerea Cacaciosul Nicolae paznicului dupa o noapte de betie impreuna, aceasta fiind urmata de o atingere tandra oferita de gloantele moi ale pistolarului Cacaciosul Nicolae din Vestul Salbatic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.