Se apropie o nouă ediție a târgului „Angajatori de top”. Când are...

Se apropie o nouă ediție a târgului „Angajatori de top”. Când are loc și ce mari companii vor oferi locuri de muncă

0
DISTRIBUIȚI

DSC_5841Cei mai tari angajatori își dau întâlnire la Timișoara unde oferă 2.000 de super-locuri de muncă. Peste 50 de companii așteaptă candidații la târgul Angajatori de TOP Timișoara, cel mai mare târg de carieră din vest, unde, dacă ești în căutarea unui job, e imposbil să nu îl găsești.

A șaptea ediție a celui mai mare târg de carieră dedicat profesioniștilor și tinerilor aflați în căutarea unui job – Angajatori de TOP Timișoara – va avea loc în perioada 16-17 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri. „Participanții la evenimentul de carieră pot interacționa cu unii dintre cei mai doriți angajatori la standul acestora, la Timișoara fiind prezente companii din domenii multiple, care recrutează candidați din toată țara, dar care oferă și programe internaționale. Vizitatorii vor putea alege dintr-o multitudine de poziții deschise, potrivite pentru toate nivelele de experiență, în departamente variate, de la IT/Tehnic până la Logistică sau Vânzări. Ediția aceasta vine și cu o noutate: posibilitatea candidaților de a discuta cu reprezentanții companiilor în cadrul unui interviu la finalul căruia pot primi un o ofertă de job”, arată organizatorii.

Companiile care vin la târg oferă disponibile poziții pentru toate nivelele de experiență, de la programe de internship la joburi senior-level.


Candidații care aleg să vină la evenimentul din Timișoara pot discuta față în față cu angajatorul despre oportunitățile din companie, despre mediul de lucru sau alte proiecte.

„Printre oportunitățile de carieră 46% dintre joburi sunt dedicate candidaților entry-level, 19% sunt poziții middle-level, în timp ce 15% sunt poziții senior-level pentru profesioniștii cu peste 3-5 ani de experiență. Vești bune și pentru studenții sau absolvenții aflați la început de carieră, 19% dintre pozițiile de la Angajatori de TOP Timișoara sunt programe de internship. În cadrul acestor programe, ei pot să acumuleze experiență practică în companii multinaționale sau își pot completa cunoștințele teoretice”, mai spun organizatorii evenimentului.

Nu sunt lăsați deoparte nici cei care doresc o carieră la nivel internațional. Aproximativ 37% dintre angajatori pun la dispoziție poziții internaționale, pe o durată limitată de timp sau permanente. Câteva dintre aceste companii sunt: Valeo Lighting Injection, Mahle, Virtual7, Bosch Service Solutions, HELLA Romania, Zoppas Group, Survey Sampling International (SSI) etc.

Iată câteva dintre companiile care au confirmat prezența la Angajatori de TOP Timișoara: Alcatel-Lucent, ATOSS Software, buw Romania, Flex, Microsoft, RapidSolution Software, Valeo Lighting Injection, Elster Rometrics, Adecco, Plexus, McDonald’s Romania, KFC, Kaufland Romania, BearingPoint, Bosch Service Solutions, Atos IT, Beespeed, Continental, Hartl Connect, IT Vizion, Netex Consulting, Survey Sampling International (SSI), Yazaki Component Technology, Accenture, Arcadis Project Engineering etc.

Accesul în cadrul Angajatori de TOP Timișoara este gratuit și va fi permis vineri, 16 octombrie, în intervalul 10.00 – 18.00, iar sâmbătă, 17 octombrie, în intervalul 10.00 – 17.00, în incinta Centrului Regional de Afaceri din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.