Seară de concerte cu Golan, Moonlight Breakfast, Gojira, Planet H şi Jazz...

Seară de concerte cu Golan, Moonlight Breakfast, Gojira, Planet H şi Jazz Syndycate, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

moonlightbreakfastMelomanii timişoreni au parte de o noapte care se anunţă a fi una incendiară, joi, 17 septembrie, de la ora 23.00, când la Epic Vara vor fi prezenţe câteva nume de neratat: Golan, Moonlight Breakfast, Gojira & Planet H şi Jazz Syndycate.

Proiectul Golan este alcătuit din Ernesto, Mihai şi Alex, care au devenit cunoscuţi graţie piesei „Promises”. Băieţii au cântat în această vară în cadrul festivalului polonez Open’er Festival fiind consideraţi de către presa de specialitate proiectul cu cea mai rapidă ascensiune în materie de electro-acustic dance & lounge în România din ultimii doi ani.

Povestea celor de la Moonlight Breakfast a început odată cu concertul din deschiderea show-ului Jamiroquai de la Mamaia, din vara lui 2011.


Tot în acel sezon trupa a participat la două festivaluri: Summer Well (Romania) și Spirit of Burgas (Bulgaria). Moonlight Breakfast a mai deschis concertele Hurts, Parov Stelar, De Phazz, Macy Gray, Selah Sue, Waldek și Daddy G (Massive Attack). Vocea distinctivă a solistei, Christie, precum și pachetul instrumental definesc muzica trupei, care e nu doar recognoscibilă, ci și apreciată de ascultători. Primul album al trupei, intitulat „Shout”, a avut parte de un succes deosebit şi recent trupa a mai concertat în oraşul nostru în cadrul festivalului Bega Bulevard.

Gojira & Planet H sunt un alt nume binecunoscut în rândul melomanilor din ţara noastră. Pe numele său real George Andreescu, Gojira activează încă din 2005 pe scena muzicala electro-techno-pop autohtonă, fiind renumit pentru mixurile sale de bass îmbinate cu ritmuri techno, breakbeat şi dubstep. A studiat pianul şi a făcut canto la şcoala de muzică din Slobozia, făcând naveta între acest oraş şi Ţăndărei – localitatea natală. Predispus către combinaţii îndrăzneţe şi nemaipracticate, prestaţiile sale oferă ascultătorilor un plus de adrenalină. Planet H (Paul Opriş) este un muzician şi producător din Cluj-Napoca, absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”. A fondat formaţiile rock Narkoma şi Godmode, iar de zece ani face în paralel muzică electronică şi este cunoscut pentru remixurile dubstep pe care le-a realizat pentru piesele „Varză” (Viţa de Vie), „Ne Place” (ROA), „Coboară-mă în Rai” (Coma).

Evenimentul care face parte din suita de manifestări dedicate aniversării unei mărci de băuturi va începe la ora 23.00, iar biletele de intrare costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.