Un pompier voluntar dintr-o comună bănățeană, băgat în SPITAL de un grup...

Un pompier voluntar dintr-o comună bănățeană, băgat în SPITAL de un grup de ciobani. Care a fost motivul ABSURD al bătăii

1
DISTRIBUIȚI

IMG_20150901_200952-620x400

Ilie Stăneci, șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comuna cărășeană Ticvaniu Mare a fost linșat de niște ciobani. El a ajuns în stare critică la UPU. Cauza incidentului o constituie faptul că pompierul a intervenit să stingă un incendiu de vegetație uscată.

Incidentul s-a petrecut duminică seara. Stăneci a fost sesizat de un localnic despre un incendiu de vegetație uscată care risca să se extindă la o moară, și a intervenit. Pe câmp, a fost acostat de doi tineri, pe motociclete, care i-au spus să se ducă acasă și să nu sune la 112 ca să cheme pompierii cu autospeciale de la ISU Semenic.


După puțin timp au revenit, însoțiți de alți opt ciobani.

„S-au întors înapoi cu ATV-uri și motociclete și m-au luat la pumni. M-au lovit cu picioarele, iar unul dintre ei avea în mână un par. Nu cred că a apucat să mă lovească și cu el, au dat doar în mașină pentru că m-am ferit. M-au înjurat crunt, mi-au rupt hainele și m-au lovit în abdomen, mână și picior. Mi-au distrus toată partea stângă. Gașca celor zece persoane a fost condusă de Victoraș și Ionuț Răuț. Cei doi seamănă panică în comună. Dețin peste 1.000 de oi și distrug culturile oamenilor fără ca cineva să aibă curajul să le spună ceva. Unchiul lor este la fel. Acum, însă, e închis pentru crima săvârșită în 2015 în comună”, a povestit șeful SVSU, citat de expressdebanat.ro. Bărbatul a sunat la Poliție și a așteptat aproape o oră sosirea oamenilor legii. Abia după ce a dat declarație, s-a dus la spital. Luni starea lui s-a agravat, și nu a mai putut respira. Are nevoie de 14 zile de îngrijiri medicale.

Odată cu pompierul au fost agresați și cei care îl însoțeau pe acesta, o tânără de 17 ani, însărcinată, și un bărbat. Acesta din urmă a fost lovit cu pumnii în cap de ciobani.

Sursa foto: expressdebanat.ro

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.