ȘOCANT Un tată și-a violat fiica de 17 ani și a obligat-o...

ȘOCANT Un tată și-a violat fiica de 17 ani și a obligat-o să îi facă sex oral. În ce stare este adolescenta

0
DISTRIBUIȚI

violenta1371105140-1376812166

Violată în grădina casei de către tatăl ei. Este vorba despre o adolescentă în vârstă de 17 ani.Abominabila faptă a avut loc în noaptea de 31 august spre 1 septembrie în localitatea Moroda, scrie aradon.ro.


Procurorii Parchetului de pe Judecătoria Ineu au stabilit că „inculpatul Strat Giorgică, în noaptea de 31.08/1.09.2015, în jurul orei 01.45, prin ameninţare cu un cuţit, a tras-o de mână pe fiica sa minoră S.M.G., în vârstă de 17 ani, în grădina casei din localitatea Moroda unde, prin constrângerea acesteia prin acte de violenţă, a întreţinut cu ea un act sexual oral. În urma violenţelor exercitate asupra persoanei vătămate pentru realizarea actului sexual, aceasta a suferit leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale.”
Bărbatul a fost arestat preventiv în data de 2 septembrie pentru 30 de zile, magistraţii Judecătoriei Ineu admiţând propunerea procurorilor. Strat Giorgică este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol, scrie aceeași sursă.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.