Sorin Cîmpeanu, vicepreședintele ALDE, în „slienzio stampa” pe marginea moțiunii de cenzură....

Sorin Cîmpeanu, vicepreședintele ALDE, în „slienzio stampa” pe marginea moțiunii de cenzură. Ce le-a răspuns jurnaliștilor din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

petru ehegartner si sorin cimpeanu alde (1)

Un nou tip de no comment.


Cam aşa poate fi descrisă atitudinea ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, vicepreședinte ALDE, faţă de moţiunea de cenzură depusă de PNL pentru schimbarea guvernului Ponta, moţiune care se va vota mâine. Prezent astăzi la sediul ALDE Timiş, Cîmpeanu a fost întrebat ce opinie are în legătură cu moţiunea sau mai exact dacă crede că aceasta va trece la vot, iar ministrul a tratat răspunsul ca pe o glumă.

A răspuns „da”, însă a fost imediat completat de senatorul ALDE Timiș, Petru Ehegartner, care a spus că „nu, moțiunea nu va trece”. La câteva secunde distanță, ministrul a fost întrebat ce părere are despre textul moţiunii, Cîmpeanu a răspuns din nou „da”. Cu completarea că „orice mă întrebaţi vă răspund «da»”. Din nou senatorul PLR Petru Ehegartner a intervenit şi a spus că „moţiunea de cenzură nu vizează actul guvernamental în niciun punct al expunerii ei. Domnul ministru ar fi pus în situaţia să se scuze pentru ceva ce nu este acuzat. Moţiunea are cu totul altă orientare decât cea care ar fi normală când guvernul nu se mai bucură de o anumită susţinere populară. În aceasta situaţie nu ne aflăm acum”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.