Soțul Biancăi Jurcă, în formă la ASU Poli. Cătălin Bădăuță: ”Nu mă...

Soțul Biancăi Jurcă, în formă la ASU Poli. Cătălin Bădăuță: ”Nu mă așteptam să fie așa”

0
DISTRIBUIȚI

asu poli motru (14)

ASU Politehnica merge ceas în Liga a III-a, unde se află pe locul 1 după trei runde. Unul dintre artizanii primelor jocuri în C e atacantul-surpriză adus în vară, Alexandru Cătălin Bădăuță, nimeni altul decât soțul modelului Bianca Jurcă. Acesta a înscris de două ori consecutiv pentru alb-violeți, după golul marcat la Giarmata, a ”recidivat” ieri și cu Metalurgistul Cugir iar echipa sa e pe primul loc în Seria a IV-a.

Originar din Alexandria și cu o carieră în ligile inferioare la grupări precum FC Caracal, Dinamo II, FCM Alexandria sau ACS Berceni, nu mică le-a fost mirarea fanilor bănățeni când au aflat numele înlocuitorului lui Tavi Drăghici. Mutat în vest după ce s-a însurat la finele primăverii cu timișoreanca Bianca Jurcă, lucru care a atras atenția presei de scandal, Cătălin Bădăuță (24 ani) a reușit până acum să se ridice la înălțimea așteptărilor în jocurile oficiale. E primul jucător din lotul lui Sorin Brîndescu care a marcat mai mult de un gol în noul sezon, primul de C al alb-violeților. Ieri, el a deschis scorul împotriva Cugirului (2-0), după ce marcase a treia reușită a timișorenilor la Giarmata în runda precedentă.

”Nu m-am așteptat, dar mi-am dorit să începem bine campionatul, iată că am reușit să legăm victorie după victorie. Sper să o ținem tot așa. A fost un meci greu, ne-am pregătit bine, știam că Metalurgistul Cugir are o echipă bună, domnul antrenor ne-a avertizat și cred că am reușit să facem un joc tactic foarte bun… Nu contează cine marchează, ci să câștigăm, eu încerc să-mi fac meseria în fața porții și mă bucur că am reușit să marchez al doilea gol, sper să nu mă opresc aici”, a declarat Alexandru Cătălin Bădăuță.

ASU Poli Cugir (9)

Noul atacant al lui ASU Poli nu avea cum să nu remarce spectacolul făcut de suporterii timișoreni. ”E o atmosferă foarte frumoasă cu acești suporteri, te încurajează tot timpul și chiar mă bucur să fiu aici.


Nu mă așteptam să fie așa în Liga a III-a. E o serie echilibrată, sper ca la final să fim pe primul loc când tragem linie. Nu mă interesează ce au făcut ceilalți adversari”, a precizat Bădăuță.

Fosta sa echipă, protagonistă în Cupă

Înainte să vină la Timișoara Cătălin Bădăuță a evoluat la Unirea Brânceni în Liga a IV-a Teleorman. Fosta sa echipă a reușit un parcurs frumos în Cupa României, precum Ripensia, va juca în 16-imile competiției. Numele adversarului nu-i dă însă mari speranțe la sferturi, va juca împotriva Astrei Giurgiu. ”Mă bucur pentru ei. Nu cred că au nicio șansă, dar în fotbal e important că au ajuns acolo, să joace cu o echipă de Liga I, și sper să facă un meci bun”, a conchis Cătălin Bădăuță.

Foto (jos): Facebook / Cătălin Bădăuță

11951116_877975628916557_5880997944112151437_n

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.