Srgian Luchin, îngrijorat după remiza în care a spart gheața la ACS...

Srgian Luchin, îngrijorat după remiza în care a spart gheața la ACS Poli. Ce probleme acuză timișoreanul după meciul cu CSMS Iași

0
DISTRIBUIȚI

acs poli iasi (12)

Fundașul timișorean a marcat primul gol al lui ACS Poli în duelul de ieri cu CSMS Iași (scor 2-2). Srgian Luchin a ales să continue jocul deși se lovise dur în prima repriză, acum căpitanul bănățenilor se resimte și riscă să rateze următorul meci din Liga I.

Luchin a marcat primul său gol la ACS Poli în startul părții secunde a partidei cu moldovenii, reușita sa fiind pentru 1-1. Fundașul e nemulțumit că jocul s-a încheiat tot cu un rezultat de egalitate. ”Nu putem fi mulțumiți, a fost o jumătate de pas greșit.


Noi ne dorim pe teren propriu să obținem de fiecare dată trei puncte, dar din păcate am început foarte prost jocul, am fost conduși, am alergat după această egalare. Apoi nu a trecut un minut și am primit un nou gol dintr-o fază fixă. Una peste alta e important că am revenit de două ori, ne-am creat în partea a doua foarte multe ocazii, puteam chiar să câștigăm. Suntem un pic dezamăgiți, dar privim partea plină a paharului, înscriem, ne creăm ocazii, cred că suntem pe drumul cel bun… Eu sper să creștem de la meci la meci. Cel mai important e să acumulăm puncte, eu mi-aș dori ca până la final să câștigăm toate meciurile cu 1-0”, a declarat Srgian Luchin.

A continuat și a marcat fiind accidentat

Timișoreanul în vârstă de 29 de ani a continuat partida cu Iașiul deși în prima repriză, în minutul 27, a suferit o intervenție periculoasă, fază la care a spus după meci că a simțit cum i-a fugit genunchiul. ”Mâine sau luni dimineață voi face un control, am dureri îngrozitoare, sper să nu fie nimic grav. Am început și eu să prind ritmul meciurilor, să mă simt din ce în ce mai bine și acum ar fi păcat să stau pe tușă din cauza unei accidentări”, a conchis Luchin.

ACS Poli a acumulat 13 puncte după 12 runde și va încheia turul sezonului regulat cu o deplasare la codașa Petrolul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.