Ștefan Bănică, din nou în concert la Timișoara. Vezi noul lui videoclip,...

Ștefan Bănică, din nou în concert la Timișoara. Vezi noul lui videoclip, la piesa „Gură, taci!” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

stefanbanicaŞtefan Bănică a lansat un nou single, însoţit de un videoclip – „Gură, taci!” – care a fost precedat de o campanie cu acelaşi nume, derulată timp de două săptămâni în mediul online, pe Youtube şi pe pagina sa de Facebook. În cadrul acestei campanii, lui Ştefan Bănică i s-au alăturat persoane publice, prieteni şi colegi, din mai multe domenii de activitate.

„Gură, taci!” este o primă piesă dintr-un proiect mai mare, pe care Ştefan Bănică îl pregăteşte în colaborare cu HaHaHa Production şi MediaPro Music. „Totul a pornit de la o glumă pe care o făceam cu un amic de-al meu şi ziceam: dacă m-aş porni eu să spun ce ştiu…, dar mai bine: gură, taci! De la o joacă a devenit un cântec în toată regula.


Tu îi vorbeşti inimii, îi spui ce simţi, dar mintea îţi ordona «gură, taci!», lucru care ni se întâmplă tuturor în viaţă de zi cu zi. «Gură, taci!» poate avea foarte multe sensuri, mai ales în contextul actual politic, social, monden etc. Piesa e veselă, plină de ritm şi energie. Iar videoclipul a fost una dintre cele mai relaxante filmări din ultimii ani, ne-am distrat toţi. Mulţumesc tuturor colegilor şi prietenilor mei din teatru, film, muzică, sport, televiziune, care au participat la campania online #GuraTaci. Sper să va placă noul meu cântec! Dacă nu, «gură, taci!»”, a spus Ştefan Bănică.

Lansarea noului single Ştefan Bănică este „încălzirea” pentru un turneu naţional cu acelaşi nume, „Gură, taci!”, care va cuprinde 8 oraşe: Galaţi (29 octombrie, Casă de Cultură a Sindicatelor), Constanţa (30 octombrie, Casă de Cultură a Sindicatelor), Timişoara (11 noiembrie, Filarmonica “Banatul”), Craiova (12 noiembrie, Sala Sporturilor), Braşov (17 noiembrie, Sala Patria), Bacău (18 noiembrie, Teatrul de Vară “Radu Beligan”), Iaşi (19 noiembrie, Sala Sporturilor) şi Suceava (20 noiembrie, Casă de Cultură a Sindicatelor). Toate concertele vor începe la ora 19.30, iar tichetele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol şi online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.