Succes pentru timişoreanca Andreea Diaconu la Muntenia Fashion Days. Vezi creațiile care...

Succes pentru timişoreanca Andreea Diaconu la Muntenia Fashion Days. Vezi creațiile care au impresionat publicul GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2106290832">

fashion (20) [1600x1200]Creatoarea de modă Andreea Diaconu a avut parte de un feedback extrem de pozitiv recent în cadrul Galei Muntenia Fashion Days, desfăşurată recent la Piteşti, unde colecţia timişorencei a avut parte de aplauze binemeritate.

Festivalul Internaţional de Modă „Muntenia Fashion Days“ a fost organizat de Valeria Coman şi a cuprins o serie de prezentări ale unor creatori de modă din Ungaria, Moldova, Franţa, Belgia, iar creaţiile semnate Andreea Diaconu au avut parte de succes. „Am prezentat colecţia Chic By Andreea Diaconu Designs, o colecţie alcătuită din 12 piese , în care se poate regăsi orice tip de femeie. Pentru luna octombrie pregătesc alte spectacole care vor avea loc în ţară şi bineînţeles sunt nerăbdătoare să revin şi în faţa publicului timişorean“, ne-a declarat timişoreanca.

În cursul lunii iunie, amatorii de fashion din Timişoara au avut parte de un spectacol numit Glamorous Friday Night, care a inclus ţinute Nifty by Josephine şi colecţia Sunny semnată Andreea Diaconu. „Am intrat în fashion acum un an ca şi designer. Graţie feedback-ului pozitiv, în scurt timp am ajuns să fiu invitată la diverse festivaluri de modă din ţară. Creațiile mele se adresează tuturor femeilor, fiind creații pline de eleganță rafinament si senzualitate“, spune Andreea Diaconu.

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Doar pentru informatia putinilor cititori pe care ii aveti…Timisoara a fost reprezentata si de Laura Chirita, cu o colectie conceptuala foarte bine pusa la punct si foarte atent lucrata. Insa probabil ca acesta a fost dezavantajul ei si nu a fost inteleasa de „publicul tinta” . Nu multi inteleg si apreciaza adevaratele valori…insa ati putea sa dati un search si sa vedeti creatiile ei care nu au termen de comparatie cu cele prezente la acest festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.