Târg de creaţii vestimentare cu scop caritabil, la Timişoara. Ce creatori vor...

Târg de creaţii vestimentare cu scop caritabil, la Timişoara. Ce creatori vor participa

0
DISTRIBUIȚI

fashion1Duminică, 13 septembrie, la Timişoara va avea loc Opera Fashion Fair, un târg de creaţii vestimentare cu scop caritabil, în cadrul căruia designeri locali vor surprinde publicul prin creaţii unice. Evenimentul organizat de Clubul Rotaract Timişoara Opera va avea loc la Swiss House, cu începere de la ora 10.


„Vom folosi toate fondurile rezultate în urma târgului exclusiv pentru a renova saloane de pacienţi din cadrul Secţiei de pneumologie a Spitalului Victor Babeş din Timişoara. Aşa cum veţi afla în curând, aceasta este mai mult decat o cauză caritabilă: este o cauză umană şi un real ajutor oferit semenilor noştri care au nevoie de condiţii mai bune de spitalizare.

Participanţii la Opera Fashion Fair se vor bucura de o atmosferă întreţinută de DJ cunoscuţi şi vor afla care sunt noile tendinţe ale sezonului vizionând prezentări de modă exclusiviste. De asemenea, fiecare participant va avea şansa de a câştiga premii în cadrul unei tombole. Aceasta va fi organizată mulţumită generozităţii designerilor participanţi care au pus la dispoziţie creaţii deosebite pentru a susţine această cauză. Designerii prezenți la Opera Fashion Fair sunt M.D Burnette, ArtizAna, Lavinia Ilieș, Ana Cioclov, Neli Grimm, Cataleya XXI, Tudor Personal Tailor, Sebastian Roncea, Louis Purple, Dana Simionescu, Daniela Ianka-Racoviță, Laura Chiriță, Onibon şi T’esha“, spun organizatorii evenimentului. Biletele de intrare la acest eveniment costă 20 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.