Timișoara, în zodia clovnilor

Timișoara, în zodia clovnilor

4
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

Timișoara a intrat în zodia clovnilor.


Clovnii în uniformă fac flotări ca să susțină Timișoara capitală culturală europeană. Tot ei împart baloane albastre la Bega Bulevard. Clovnii în civil fac tumbe în jurul primarului ca să fie stăpânul mulțumit. Fac orice – scriu pe Facebook, se agită să vadă lumea ce evenimente extraordinare se organizează în oraș și îi privesc chiorâș, cel puțin, pe cei nealiniați tendinței de adulare. Alți clovni fac tumbe prin consiliul local – se opun finanțărilor pentru cluburile sportive, după ce Curtea de Conturi le atrage atenția că nu este în regulă, pentru ca după câteva zile să aprobe noi tranșe de bani. Din păcate, în tot acest bâlci al clovnilor nu se mai văd oamenii normali.

4 COMENTARII

  1. Ca tot te văzui aseară la rățuște, ia zi, ori sunt eu nebun, ori prezentatorul păcii ce-i tot dădea limbi lui Robu, e de un penibil frate bun cu retardul. N-or mai fi oameni competenți în ditai Timișoara în afară de alcoolicul ăla mic și urât și pe deasupra prost rău?

  2. Lasa ca sunt alti clovni care sunt atat de ipocriti incat scriu tot felul de articole penibile impotriva primarului / orasului. Dar o sa vina vremea cand o sa dea faliment si acesti clovni care iau bani de la CJT pentru articolele lor. Sunt sute de exemple.

  3. Cu Lae si lingaii din jurul lui e ca si in povestea imparatului gol. Omul asta a adus in derizoriu tot ce atinge, inclusiv festivalul de mici, rate si bere.

  4. Felicitări pentru articol domnule!!! Scurt și la obiect, cu o mică excepție: antrenorul acestor clovni e nimeni altul decât Cojan&Co. teribilă vita încălțată , slugarnică și obedientă!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.