Timișoara intră în cea mai amplă acțiune de promovare a scrimei în...

Timișoara intră în cea mai amplă acțiune de promovare a scrimei în România. Ce vedete vor participa la flash mob-ul din Piața Operei

0
DISTRIBUIȚI

scrima (74)

Peste două zile la Timișoara, în același timp cu alte zece orașe din țară, vor avea loc demonstrații de scrimă cu sportivi importanți. Acțiunea care poartă numele de FlashMob România 2015 le va readuce în Piața Operei pe surorile Ana și Maria Boldor, dar și pe Mihai Covaliu, fostul campion olimpic, președintele FR Scrimă.

Inedita acțiune va începe joi, de la ora 17.00, și se va desfășura concomitent în 11 orașe.


Pe lângă Timișoara, vor avea loc flash mob-uri de scrimă în Brașov, București, Râșnov, Craiova, Cluj-Napoca, Slobozia, Satu Mare, Oradea, Iași, Constanța și Târgu Mureș. În fiecare locație scrimeri de lot național vor susține demonstrații, vor organiza sesiuni de autografe și vor intra în contact cu publicul. În Banat, centru important al scrimei în ultima perioadă, va fi prezent și președinte federației, Mihai Covaliu. Pe lângă surorile Boldor, Ana (Poli Timișoara) și Maria (Steaua), în centrul Timișoarei vor mai susține demonstrații: Virgil Sălişcan, acum component al CSU Politehnica Timişoara, participant în 2008 la Jocurile Olimpice de la Beijing, precum și echipele de scrimă ale CSU Politehnica Timişoara, masculin şi feminin: Iulian Teacă, Valentin Niţă, Teofil Moisuc, Cătălin Tiţa, Andrei Neguţ, respectiv Isabelle Stan, Petra Magyar și Alina Enache.

În acest an echipa feminină CSU Politehnica Timişoara s-a întors cu un loc 5 la “europenele” pentru tineret de la Vicenza şi locul al 3-lea la Cupa Europei în componenţa Ana Boldor, Isabelle Stan, Petra Magyar, Laura Vîrgă. În caz de vreme nefavorabilă acțiunea de joi va fi mutată în Sala ”Constantin Jude”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.