Timișoara Saracens, în drum spre un nou trofeu! Bănățenii nu au avut...

Timișoara Saracens, în drum spre un nou trofeu! Bănățenii nu au avut probleme cu CSM București în semifinalele Cupei României

0
DISTRIBUIȚI

saracens u (1)

Rugbiștii bănățeni se pregătesc săptămâna viitoare pentru cucerirea unui nou obiectiv. După Cupa Regelui, Timișoara Saracens RCM va lupta pentru Cupa României, ediția 2015, în urma victoriei obținute azi în fața lui CSM Olimpia București, scor 34-13 (7-6).

Timișoara Saracens RCM nu a întâmpinat probleme, așa cum era de așteptat, cu CSM Olimpia București în Ronaț.


După zece minute de joc Brian Sefanaia a fost primul care a înclinat balanța în favoarea gazdelor. Eseul său transformat de Conache a dus scorul la 7-0. Elevii lui Danie de Villiers au avut replică în prima parte a meciului, reușind să se apropie prin două lovituri de pedeapsă la un singur punct. După pauză ”sarazinii” aveau să se desprindă, Ianuș înscrie un nou eseu și tabela indica acum 12-6. Conache reușește apoi să marcheze din penalitate și timișorenii mai reușesc un eseu frumos pe traseul Conache-Rus-Sefanaia. La 22-6 oaspeții reușesc un nou eseu, dar finalul avea să aparțină tot timișorenilor. Moala Viliami și Zaharia au culcat din nou balonul în terenul de țintă advers. Conache a venit cu transformarea și 34-13 avea să fie scorul final în ciuda averismentului văzut pe final de Jody Rose.

Timișoara Saracens obține calificarea en fanfare și pregătește vitrina și pentru cel de-al doilea trofeu stagional, finala Cupei României se va disputa duminică, 4 octombrie, la Iași, iar adversarul bănățenilor se alege mâine dintre Steaua și Baia Mare (ora 16.30).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.