Timişorenii de pe Facebook, reacţii după emiterea conferinţelor de presă online. Ce...

Timişorenii de pe Facebook, reacţii după emiterea conferinţelor de presă online. Ce îl întreabă pe edilul Nicolae Robu

1
DISTRIBUIȚI

robu

Criticat de mulţi timişoreni pentru faptul că nu şi-a respectat toate promisiunile din campanie electorală, dar şi aplaudat de mulţi locuitori care se bucură totuşi de schimbările care au avut loc în capitala Banatului de la alegerea sa ca edil-şef, Nicolae Robu tinde să devină un expert în autopromovare. Poreclit deja „primarul Facebook”, edilul nu se dezice de pregătirea sa de bază, cea în domeniul calculatoarelor, şi face uz de Facebook de multe ori mai bine ca utilizatorii mult mai tineri. Recent, primarul a găsit o nouă modalitate de a comunica cu cetăţenii, şi anume transmiterea live a conferinţelor de presă pe Facebook.


Postarea videoclipului pe reţeaua de socializare a fost un bun prilej pentru ca fanii edilul, şi nu numai, să poată pune întrebări legate de proiecte pe care le aşteaptă.

„Facem și noi niște parcări ?”, „Și piste pentru bicicliști fără borduri dacă se poate”, „Dărâmăm și noi…niște….gunoaie de garaje…de pe frunzei…și facem ceva parcări…în loc….Don primar?”, „Domule primar ,punem pariu că dacă mergem acuma în unirii nu lucrează nimeni ?”, „ ROBU este primul primar „adevărat” de după ’89 !!!!”, „Domnule Nicolae Robu, se mai dărâma garajele de pe Balmuș anul acesta?”, „Domnule Nicolae Robu când se va începe replantarea copacilor tăiați din oraș?”, „Stadion nou ,sală polivalentă nouă , bazine olimpice pe când ???” sunt câteva din întrebările primite de edil pe reţeaua de socializare.

Primarul a avut parte, spre bucuria sa, şi de nenumărate laude. Astfel unii din utilizatori l-au felicitat pentru tot ceea ce a făcut până acum. „Robu este și va rămâne Robu N ! Un bărbat adevărat în tot cea ce face! Omul sfințește locul ! Prezența.Inteligență și caracter.Succes în continuare”, a scris un utilizator.Un altul a conchis că Robu este unui din cei mai buni primari din ţară.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.