Timişorenii, încurajaţi să alerge 200 kilometri pentru a susţine elevii silitori din...

Timişorenii, încurajaţi să alerge 200 kilometri pentru a susţine elevii silitori din familii sărace. Cum te poţi implica

0
DISTRIBUIȚI

alerg pentru o cauza

„Alerg pentru o cauză” – acesta este numele unui proiect inedit, ajuns la ediţia cu numărul patru, prin intermediul căruia se doreşte oferirea de burse lunare unor elevi cu rezultate bune la învăţătură, dar care provin din familii sărace. În cadrul acţiunii care se va desfăşura între 19 şi 20 septembrie, organizatorii le propun celor care doresc să facă o faptă bună, dar şi un pic de mişcare, să alerge pentru a strânge banii necesari pentru a fi acordate burse elevilor merituoşi ai Colegiului Naţional „Samuil Vulcan” din Beiuş, judeţul Bihor.

„În acest an te invit să donezi, dar te invit să faci mai mult: să vii şi să alergi cu noi, în cadrul ştafetei de două zile de la Timişoara până la Beiuş.


Alege-ţi o porţiune de 5 km din traseu. Fii omul care duce ştafeta „Alerg Pentru O Cauză” pe acei 5 km. Arată-le prietenilor tăi ce faci tu şi încurajează-i să te susţină şi să facă o donaţie pentru elevii din Beiuş. Să investim în educația unor tineri e un mod sigur de a îmbunătăți viitorul nostru și al României”, spune Remus Sime, un IT-ist din Timişoara care a iniţiat proiectul „Alerg pentru o cauză”.

Ştafeta va porni sâmbătă, 19 septembrie, ora 9.00, din Parcul Botanic din Timişoara şi se va sfârşi duminică, 20 septembrie, în centrul Beiuşului, la ora 16.30. În total, participanţii vor avea de alergat pe un traseu de 200 kilometri, între Timişoara şi Beiuş. Elevii care vor fi premiaţi cu aceste burse trebuie să aibă media generală peste 9.00 şi să provină din familii cu venituri modeste. Organizatorii speră să strângă fonduri pentru cel puţin 12 burse, valoarea unei burse anuale este de 1.200 lei.

Mai multe informaţii despre proiectul „Alerg pentru o cauză” sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.