Tineretul visează la Euro 2017. Doi timișoreni și un jucător de la...

Tineretul visează la Euro 2017. Doi timișoreni și un jucător de la ACS Poli au fost titulari în succesul României U21 în Armenia

0
DISTRIBUIȚI

picture-u21_rom_blg_imn.jpg-604-423-1-85

România U21 a reușit azi să învingă Armenia și în deplasare în preliminariile Campionatului European din 2017. A fost 3-2 pentru ”tricolori”, în rândul cărora s-au aflat trei bănățeni. Deian Boldor, Ovidiu Popescu și Dorin Rotariu au început jocul ca titulari.

După partida mai puțin fericită cu Bulgaria, scor 0-2 pe teren propriu, echipa pregătită de Cristian Dulca a obținut azi al doilea succes din preliminariile Euro 2017.


Timișorenii Deian Boldor și Dorin Rotariu, dar și reșițeanul Ovidiu Popescu, care evoluează la ACS Poli, au fost din primul minut pe teren în victoria cu 3-2 din Armenia. Păun (35 și 38), respectiv Pușcaș, au înscris golurile românlor.

România are alături de Țara Galilor două victorii în grupa a 5-a a preliminariilor. Galezii au însă un meci mai puțin. Din grupă mai fac parte Bulgaria (3 puncte), Armenia și Luxemburg (0 puncte). Bulgarii vor aduna și ei șase puncte dacă îi înving azi pe luxemburghezi. La pauză era 2-0 pentru ”vecinii de la sud”. Pe 9 octombrie România joacă în deplasare în Luxemburg.

România U21: Cojocaru – Hodorogea, Miron, Boldor-cpt., Manea – Nedelcearu, Ov. Popescu (83 Nedelcu) – Păun, R. Marin (74 Mitriță), Rotariu – Pușcaș (90 Tudorie)

Foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.