Trafic de COŞMAR pe Calea Şagului: se circulă bară la bară. Cât...

Trafic de COŞMAR pe Calea Şagului: se circulă bară la bară. Cât de mult au evoluat lucrările de extindere a liniei de tramvai până la noul mall FOTO

2
DISTRIBUIȚI

calea sagului trafic

Nervi întinşi la maxim pentru şoferii care au drum pe Calea Şagului, astăzi. Din cauza lucrărilor de extindere a liniei de tramvai 7 până la noul mall care se construieşte lângă calea ferată, dar şi a celor de realizare a unui sens giratoriu înainte de podul de la ieşirea din Timişoara, traficul este dat peste cap. Cel puţin pe benzile de ieşire din Timişoara, maşinile circulă bară la bară, din locul în care Calea Şagului se intersectează cu B-dul Liviu Rebreanu.

În ceea ce priveşte lucrările de extindere a liniei de tramvai 7, acestea au avansat mult. Astfel, astăzi, muncitorii lucrau de zori la montarea liniilor pe care tramvaiul va circula de la staţia Turist spre noul mall.

calea sagului linii tramvai

Vă reamintim că linia 7 va fi extinsă pe banii celor de la NEPI, care construiesc un nou mall la Timişoara. De asemenea, tot pe banii acestui investitor se realizează şi un nou sens giratoriu, care mai apoi vor fi donate municipalităţii.


Hipermarketul Carrefour şi magazinele adiacente din cadrul mall-ului Shopping City Timişoara vor fi deschise în noiembrie anul acesta, însă zona de fashion şi divertisment va fi inaugurată de abia în 2016.

Noul mall va avea o suprafaţă închiriabilă de 70.000 metri pătraţi. Principalul punct de atracţie va fi un cinematograf cu o capacitate totală de 2.400 de locuri. Cinema-ul va cuprinde 14 săli digitale performante, dintre care o sală 4Dx, ce va include scaune hi-tech mobile şi efecte special sincronizate cu acţiunea de pe ecran.

2 COMENTARII

  1. daca in fata la turist ar fi oprirea interzisa, circulatia ar fi fluenta si nu ar fi probleme. peste o luna, cind comisia de circulatie are sedinta de aprobat semne de circulatie, sensul giratoriu o sa fie deja gata si nu o sa mai fie nevoie de modificari de semnalizari rutiere…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.