Un BMW a lovit în plin un biciclist, la intrare în Şag....

Un BMW a lovit în plin un biciclist, la intrare în Şag. Vezi cum s-a produs accidentul UPDATE Circulația a revenit la normal GALERIE FOTO și VIDEO

16
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-289506445">

 

bmw accident sag

Un accident grav s-a petrecut, în această seară, pe şoseaua care leagă Timişoara de Moraviţa, înainte de localitatea Şag. Un BMW cu numărul de înmatriculare CS 49 MAD, care venea dinspre Timişoara, a lovit în plin un biciclist care, din declaraţiile şoferului, i-ar fi tăiat calea de pe contrasens. În urma impactului violent, biciclistul a fost aruncat pe caldarâm, iar parbrizul BMW-ului s-a făcut ţăndări, mai multe cioburi l-au rănit pe şofer în zona pieptului.

Bicicleta a fost aruncată pe contrasens, fiind izbită de o altă maşină care circula regulamentar. Şoferul în vârstă de 24 de ani nu avea acte asupra sa, declarând că este din Moldova Nouă. Biciclistul este în comă de gradul II, fiind transportat de urgenţă de o ambulanţă la Spitalul Judeţean Timişoara. Biciclistul nu avea acte asupra sa şi are aproximativ 40 – 45 de ani. Poliţiştii nu au găsit niciun fel de vestă reflectorizantă pe care s-o fi purtat biciclistul.

Circulaţia pe sensul spre Moraviţa este în acest moment blocată, cei de la Poliţia Rutieră fac cercetări la faţa locului.

UPDATE Circulația a revenit la normal în jurul orei 22.


16 COMENTARII

    • Da in plm ca voi timisenii sunt inteligenti rau, pe take ionescu imi sare in fata o baba, trecea zebra pe bicicleta. In sensul giratoriu din Lugoj imi taie unu cu nr de TM calea, sa mai zic si cati vad ca vireaza ca dobitocii fara semnalizare, sau merg pe interzis? Si tot noi astia din Caras suntem prosti, cand Timisenii sunt si mai prosti. Asa ca taca-ti pizda aia, uitate prima data la tine in gradina, si dupa aia comenteaza de altii.

      P.s in articol scrie ca biciclistu nu o avut vesta, e timisean, si pt cultura ta generala, un biciclist fara vesta pe timpu noptii foarte greu se observa.

  1. Se poate sa nu comenteze un prost ca tine ,de parca tie nu ti se putea intampla , daca ai vedea locul unde e lovita masina ai intelege ca soferul are dreptate , din pacate prea multi prosti pe lumea asta care doar stiu sa comenteze aiurea .

  2. Se poate sa nu comenteze un prost ca tine ,de parca tie nu ti se putea intampla , daca ai vedea locul unde e lovita masina ai intelege ca soferul are dreptate , din pacate prea multi prosti pe lumea asta care doar stiu sa comenteze aiurea …..

  3. In caz ca nu vedeți masina e lovită pe partea stânga si era linie dubla nu avea de unde sa apăra decât de pe contra sens asa ca abține va la comentarii conducători de role ce sunteti nu a fost deloc vina șoferului era ceva inevitabil si i se putea întâmpla oricui era atunci in locul șoferului

  4. Ai dreptate Ionut, oricui I se poate intampla, prost e cel care condamna, nu e vinovat saracu baiat nici el nu si-a dorit asta , dar asa e, se mai gaseste cate un prost sa comenteze care habar nu are ce vorbeste…

  5. Voi nu vedetzi k a trecut linia dubla continua shi a intrat in shoferbdupa kms vede in filmare asha k numai vorbitzi prostii voi nu vedetzi k shi mashina e lovita pe partea stanga cum plm sa fie shoferul de vina cand e lovita masina avolo boi nu ganditzii deloc vorbitzi doar sa va aflatzi in treaba

  6. omule tu esti tampit sau te prefaci ? scuza-mi exprimarea! dar in momentul de fapt tu stai cu gandul la ce e? putea sa fie politist , militar , pilot de avion , nu e tot om sau ce ? asta e framantarea ta ? trezeste-te la realitate copilule ! lucrurile astea se pot intampla oricui .. mai bine ai invata din greseli decat sa stai si sa critici ! nu ai minte deloc ROmanule !!!!

  7. Ce importanta are ca e jandarm? Cate unii au fost scapati in cap cand erau mici si nu li s-a mai dezvoltat creierul, ramanand retarzi. Este vorba despre un accident rutier in care au fost implicati un biciclist si un conducator auto…jandarm, carasan, timisan, astronaut, hot, popa, oltean, banatean…. Serios, retarzilor sa li se interzica unele drepturi…ca exemplu, cel la internet.

  8. VASILE …. mare noroc pe tine ca respiri, faci umbra pamantului degeaba. Pentru a scapa de prejudecatile bolnave pe care le ai ar fi necesar sa-ti intre in casa peste tine, mata , nevasta-ta si copii(sper sa nu ai sau sa nu-ti semene) niscaiva borfasi si sa ai nevoie de interventia jandarmilor si a politistilor… poate in felul asta ii vei percepe in alt mod

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.