Un elev din Timişoara a LEŞINAT în faţa şcolii, după ce a...

Un elev din Timişoara a LEŞINAT în faţa şcolii, după ce a consumat etnobotanice. Cum se simte şi cine i le-a furnizat

2
DISTRIBUIȚI

etnobotanice

Un elev de 15 ani, înscris în clasa a IX-a la Liceul Auto din Timişoara, a fost la un pas de tragedie după ce a leşinat, în această dimineaţă, în faţa şcolii în care învaţă. Un echipaj SMURD a fost chemat la unitatea de învăţământ pentru a-i acorda îngrijiri medicale băiatului, care acum este în afara oricărui pericol. Tânărul a consumat etnobotanice și i s-a făcut rău.

Simona Bejan, directorul Liceului Auto din Timişoara, ne-a declarat că elevul care a leșinat astăzi este din Oraviţa, locuieşte în internat şi este un copil liniştit.


Incidentul a avut loc în pauza de după primul curs, adică în jurul orei 09.00, când acesta a ieşit alături de un alt elev „problemă” al şcolii până la magazinul din afara unităţii de învăţământ pentru a-şi cumpăra de mâncare. Însă cei doi s-au oprit în parcul de lângă şcoală, unde elevul de 15 ani a consumat etnobotanice. Au fost suficiente câteva fumuri trase pentru ca adolescentului să i se facă rău.

„Băiatul a leşinat în parc. A venit un echipaj SMURD, care l-a transportat la Spitalul de Copii «Louis Ţurcanu» din Timişoara. Acum este în afara oricărui pericol, de altfel a început să-şi revină pe drum spre spital, în ambulanţă”, ne-a spus Simona Bejan. Potrivit directorului Liceului Auto din Timişoara, cel care i-a furnizat elevului de clasa a IX-a etnobotanice este un copil problemă. Acesta nici nu s-a mai întors în unitatea de învăţământ, după ce a văzut că elevului de 15 ani i s-a făcut rău. „Cel care a adus etnobotanicele a fugit. Elevul a rămas repetent, ultimul an şcolar l-a încheiat cu media 4 la purtare, are 16 ani, părinţii lui sunt plecaţi din ţară. Este pentru prima oară când ne confruntăm cu o astfel de situaţie”, a mai precizat Simona Bejan.

2 COMENTARII

  1. pai mai oameni buni, daca e un copil problema ,de ce va chinuiti cu el ? ca sa strice jumatate din scoala? datorita acestei atitudini se duc de rapa scolile din ROmanai ! fiti mai drastici cu cei care nu-I intereseaza scoala ! dece sa-i obligati sa vina ? pentru ce ? pentru norma didactica? pai dac veti separa graul de neghina o sa aveti elevi mai multi…asa toata lumea fuge de promiscuitatea din liceele industrial marginase…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.