Un motociclist a murit și alți doi au fost grav răniți în...

Un motociclist a murit și alți doi au fost grav răniți în două accidente din vestul țării. Cum s-au întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

accident motocicleta lugoj 2

Un tânăr a murit iar pasagerul de pe motocicleta pe care o conducea a fost grav rănit, în această dimineață, după ciocnirea violentă cu un microbuz care intra pe șosea de pe un drum lateral.

Accidentul a avut loc, conform aradon.ro, în jurul orei 6.30 dimineața, în localitatea arădeană Nădab.


În urma impactului violent motocicleta a luat foc, iar tânărul care o conducea, în vârstă de 26 de ani, a decedat. Celălalt ocupant al motocicletei, un tânăr de 25 de ani, a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, unde se află în stare gravă, fiind sub observația medicilor.

Conform primelor cercetări, există suspiciuni că tinerii consumaseră alcool, nu purtau cască și nici veste reflectorizante. De asemenea, există suspiciunea unei culpe comune, șoferul microbuzului neasigurându-se în mod corespunzător. „Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că motocicleta figurează în baza de date ca furată din Germania. Nu există suspiciuni că tinerii ar fi autorii furtului”, a declarat Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, pentru sursa citată.

Cu o zi mai devreme, în Caraș-Severin, un motociclist care circula pe DN 68, între Obreja și Caransebeș, a intrat în depășirea unei mașini, într-o zonă cu linie continuă și a fost aruncat de pe motocicletă când șoferul a încercat să vireze la stânga, fără să-l observe, conform resita.ro. Bărbatul în vârstă de 39 de ani, din Alba, a fost rănit grav și transportat la spitalul din Caransebeș. Medicii de acolo au solicitat elicopterul SMURD, iar pacientul a fost transportat astfel la Timișoara, în comă de gradul IV, șansele de supraviețuire fiind reduse.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.