Un nou transfer de criză la BC Timișoara, dezvăluit în premieră la...

Un nou transfer de criză la BC Timișoara, dezvăluit în premieră la PRESSALERT LIVE. Ce veste NEAGRĂ a confirmat conducătorul ”leilor” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

leo demaio 1

Invitat la PRESSALERT LIVE, Leontin Demaio, managerul general al lui BC Timișoara, a vorbit despre planurile de reconstrucție ale echipei de baschet intrate în criză financiară. Astfel, pe lângă Pavle Reljic și reactivarea „secundului” „Shone” Markovic, bănățenii se mai întăresc de urgență și cu un alt nume din fosta Iugoslavie, Ivan Jelenic.

Leo Demaio a mărturisit că situația echipe este mai mult decât precară, însă se bucură că antrenorul Dragan Petricevic a acceptat să rămână, iar Kentwan Smith a acceptat chiar micșorarea salariului de cinci ori. „Suntem în situația ca înaintea campionatului, cu patru zile rămase, să fim nevoiți să încropim o echipă. Au plecat cinci din cei șase străini. Doream să jucăm în cupele europene pentru că suntem deținătoarea Cupei. Sâmbătă seară am avut în vestiar cinci jucători, cu care nu putem nici de o miuță să punem. Trebuie să punem zece pe bancă cu Sibiul. Mă bucur că Dragan Petricevic a acceptat să rămână la Timișoara în aceste condiții… Kentwan Smith rămâne, a acceptat să rămână alături de noi chiar și în această situație. A acceptat cu 1 octombrie micșorarea salariului său de cinci ori! E foarte dificil, e la naționala Bahamasului, e foarte dificil pentru el să găsească alt job, dar a dat dovadă de caracter, vrea să rămână chiar dacă situația nu e fericită. Va lua o sumă modică”, a declarat Leontin Demaio la PRESSALERT LIVE.

Jelenic vine în condiții speciale

Conducătorul „Leilor din Banat” a vorbit și despre achizițiile de urgență pe care clubul le efectuează.


Astfel, pe lângă Pavle Reljic (ex-Timba), transfer anunțat mai devreme în exclusivitate pe PRESSALERT.ro, timișorenii îl vor putea revedea în Sala „Constantin Jude” pe fundașul muntenegrean Ivan Jelenic. Demaio a confirmat și întoarcerea pe parche a lui „Shone” Markovic. „Am oprit hemoragia. Am și început demersurile, azi a venit la echipă Pavle Reljic, o mai veche cunoștință, a jucat la Timba, a acceptat să vină la noi. S-a pregătit cu Partizan, cu care avem o relație bună. Încercăm pe această filieră să ne completăm lotul. De asemenea l-am relegitimat pe Shone Markovic, era antrenorul secund al echipei. Va fi și secund și jucător. Va veni în această seară unul dintre jucătorii importanți din urmă cu trei ani de zile, Ivan Jelenic, toți știu că vin pentru maximum 1000 euro. Jelenic a trecut pe la naționala Muntenegrului, va avea un contract deschis, dacă are o ofertă bună vom fi nevoiți să-l lăsăm să plece”, a spus Leo Demaio.

Adio Cupa FIBA Europe Club

Leo Demao a confirmat și o nouă veste tristă. BCT a anunțat deja forurile competente că nu poate onora competiția europeană în care și-a câștigat locul după cucerirea Cupei României. ”E foarte trist, orice echipă trebuie să ajungă, e un nivel la care trebuie să tindem, experiențele din cupele europene ajută… Am anunțat ieri că în situația de față ne obligă practic să nu mai participăm în cupele europene, am înștiințat FR Baschet și FRB a trimis adresă către FIBA, așteptăm răspunsul”, a explicat Demaio. Clubul trebuia să achite și o garanție de 10 mii de euro, care ulterior era returnată.

BC Timișoara speră să aibă o bancă completă la meciul de vineri, când primește vizita Sibiului în prima etapă a Ligii Naționale. ”Ce putem spune, meciul a fost pus pe televizor, îl vom juca vineri la 19.15. Singura dorință e să reușim să încropim o echipă care să ne reprezinte decent. Cu siguranță vom avea 12 oameni și până mâine seară să ne antrenăm în formulă completă. Vom avea o echipa foarte tânără cu doar trei jucători experimentați: Jelenic, Markovic și Popa”, a conchis Leo Demaio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.