„Un om dă mai departe”, campania prin care timişorenii sunt încurajaţi să...

„Un om dă mai departe”, campania prin care timişorenii sunt încurajaţi să lase mici cadouri în spaţii publice pentru oricine are nevoie. Cum poţi face o faptă bună

0
DISTRIBUIȚI

12032204_896287820408193_8106608643796311721_n

Timişorenii cu suflet mare, care doresc să facă o faptă bună, sunt invitaţi să se implice, şi în acest an, în campania „Un om dă mai departe”, iniţiată de Asociaţia Look Inside. Reprezentanţii ONG-ului au făcut, ieri, o mică bucurie unui necunoscut şi au lăsat pe un gard din oraş o pungă cu câteva alimente, pe care au lipit şi un bileţel.


„Cu drag pentru oricine are nevoie! Semnat: un om. P.S: Dă mai departe fără să ceri nimic în schimb”, scrie pe bilet.

Asociaţia Look Inside îi încurajează pe oameni să se implice în campanie. „Să începem săptămâna cu un dar făcut din suflet pentru oricine are nevoie! Ajută şi tu pe cineva fără să aşteptaţi nimic în schimb! Dar din dar se face rai”, au scris reprezentanţii ONG-ului pe Facebook, în dreptul fotografiei cu punga cu alimente lăsată într-un spaţiu public din Timişoara.

Campania „Un om dă mai departe” a fost lansată în urmă cu câţiva ani. În cadrul acestui proiect, oamenii sunt încurajaţi să ia o eşarfă, o carte, un borcan de gem sau orice îşi doresc să dea mai departe, să scrie un bilet şi să-l lase într-un loc public. Apoi, cei care se implică în campanie sunt provocaţi să facă o fotografie pe care să o posteze pe pagina de Facebook a Asociaţiei Look Inside.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.