Un tânăr jucător sârb care a evoluat la Timba vine la suferinda...

Un tânăr jucător sârb care a evoluat la Timba vine la suferinda BC Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

timba u (3)

”Leii din Banat” au început reconstrucția cu tineri după problemele care au cauzat exodul străinilor de la echipă. Rămasă doar cu Florin Popa și Kentwan Smith, deocamdată, dintre noii transferați, BC Timișoara a mai înregimentat un jucător care a evoluat la concitadina Timba, pe sârbul Pavle Reljic.

Smith se afla și el pe picior de plecare, în timp ce restul jucătorilor pe care se bazează în acest moment Dragan Petricevic sunt tinerii crescuți în club (Toth, Milencovici, Szekely și Covaciu).


Reconstrucția pentru perioada de criză la BCT a început cu aducerea lui Cătălin Petrișor, împrumutat de la SCM U Craiova (conform 24secunde.ro), club unde a ajuns veteranul Bogdan Popescu.

O altă noutate în lotul ”leilor” va fi, conform surselor noastre, Pavle Reljic. Sârbul în vârstă de 22 de ani a lăsat o impresie plăcută în sezonul trecut când a îmbrăcat maioul lui BC Timba. Belgrădeanul măsoară 1,93 metri și poate acoperi posturile 1 și 2. Reljic a avut medii de peste 12,7 puncte pe meci la ”urși”. Ultima dată el a evoluat la FMP Belgrad, club din prima ligă sârbă, tot în ediția trecută de campionat, echipă pentru care a înregistrat însă o medie de doar 4,25 puncte pe meci (în 8 jocuri).

timba (3)

BC Timișoara va susține primul meci în noua formulă vineri, pe teren propriu împotriva Sibiului, la debutul în noua ediție a Ligii Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.