Urmărire ca-n filme după doi bărbați care au împușcat câinii de la...

Urmărire ca-n filme după doi bărbați care au împușcat câinii de la o stână și l-au amenințat cu moartea pe un cioban. Cum s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

caini-impuscare

S-a trezit în plină noapte cu o lumină puternică în ochi, cu doi indivizi înarmați și în stare de ebrietate. „Au venit la mine la vagon (n.r. locul în care doarme ciobanul) și m-au întrebat a cui e turma. Le-am spus a cui e. Apoi mi-au spus să chem câinii ca să îi împuște, scrie aradon.ro. Le-am spus că nu mai vin că sunt speriați de împușcături și mi-au spus că atunci mă împușcă pe mine în cap, mă bagă în portbagaj și mă duc” povestește îngrozit Iacobuț Mitruț, cel care în acea noaptea avea grijă de oi.


Au tras două focuri de armă în câinele din lanț și unul spre vagonul în care stătea ciobanul. Bărbatul s-a speriat și s-a ascuns în vagon și când a prins un moment de neatenție din partea celor doi a fugit pe câmp.

Între timp la fața locului a ajuns și stăpânul turmei chemat de alți ciobani din apropiere care au văzut lumina puternică a reflectorului și au auzit împușcăturile. „Am venit cu mașina și i-am văzut pe pășune cu mașina” povestește stăpânul turmei, Dan Ioan. Ce a urmat a fost ca-n filme. Urmăriri cu mașinile pe pășune și o tamponare. „La un moment dat ne-am izbit unii de alții, ei încercau să fugă, eu să îi opresc. Apoi au luat-o spre șosea, și-au abandonat mașina și au plecat. Am stat la 400 de metri de ea până a venit poliția”, conform aceleiași surse.

În mașină spun martorii de la fața locului că au fost găsite cartușe, tuburi de cartușe, husa de la o armă, o altă husă fiind găsită în preajma stânei și un câine mort în portbagaj.

Foto: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.