Viziunea tinerilor ALDE pentru Timișoara, după școala de vară. Ce i-a îndemnat...

Viziunea tinerilor ALDE pentru Timișoara, după școala de vară. Ce i-a îndemnat Tăriceanu să facă

2
DISTRIBUIȚI

alde1

Tinerii timișeni din partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin au participat timp de trei zile la școala de vară de la Mamaia. Președintele organizației de tineret a ALDE Timiș, Andrei Stoica, spune că după pregătirea intensă la care a participat la școala de vară, în Timiș se vor vedea și rezultatele. „Timișoara și Timișul au nevoie să fie reprezentate de lideri autentici de dreapta. Este cunoscut faptul că zona de vest a fost mereu raliată valorilor liberale, iar ALDE este, la acest moment, singura formațiune care se pliază perfect acestei doctrine. Ne vom implica din ce în ce mai mult în problemele tinerilor din Timișoara și județul nostru și vom încerca să îi facem să înțeleagă că singurul mod, prin care putem cu adevărat să schimbăm lucrurile și să venim cu o viziune proaspătă și profesionistă, este să fim uniți și să încercăm să punem în practică doctrina liberală. Sunt convins că, în următoarea perioadă, vom reuși să devenim cât mai vizibili și implicați activ în comunitate. Avem o viziune cu adevărat liberală pentru Timișoara, deoarece știm că asta este ceea ce își doresc și locuitorii orașului nostru”, a declarat Andrei Stoica.

alde2

Și copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a insistat la școala de vară a tinerilor liberal-democrați că este nevoie de o implicare cât mai mare a acestora în politică și i-a îndemnat să aducă profesionalism și creativitate în partid.


„Trebuie să puneți accent pe cariera profesională și să fiți creativi. Nu lungimea fustei, nu ce are nu știu cine, nu aceste lucruri trebuie să ne preocupe în politică. Eu cred că România are nevoie de un proiect pe termen lung și cred că noi ne putem asuma un asemenea proiect ambițios. Am certitudinea că putem deveni cea mai puternică forță economică din Uniunea Europeană, dacă ne punem în valoare punctele tari: proces tehnologic, inovație, cercetare. Fără un proiect liberal puternic, România nu va reuși să progreseze. Voi, tinerii, sunteți capabili să reprezentați cel mai bine ideile și valorile liberale și mă bazez pe voi”, i-a încurajat Tăriceanu pe tinerii din partid.
„Fără un partid liberal puternic, România nu va putea progresa”, a afirmat copreşedintele ALDE, Călin Popescu –Tăriceanu. El a adăugat că „ambiţia ALDE este „să demonstrăm oamenilor că suntem singurii capabili să reprezentăm valorile liberale”. La rândul său, copreşedintele Daniel Constantin a accentuat faptul că ALDE se poziționează deja ca a treia forță politică, un partid care contează şi care face parte din familia europeană ALDE. Pe de altă parte, copreşedintele Daniel Constantin a transmis tinerilor prezenți la Şcoala de vară că a venit timpul lor în politică, iar tânăra generație începe să conteze în politica europeană din ce în ce mai mult. „Generaţia tânără trebuie să preia frâiele! A venit vremea voastră, a tinerilor şi nu aveți timp de pierdut”, a spus Daniel Constantin, dând exemplul unor tineri politicieni care ocupă deja funcții înalte în state din Europa, cum ar fi premierii Estoniei şi Italiei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.