Zeci de timişoreni au DANSAT în Piaţa Operei, în acelaşi timp cu...

Zeci de timişoreni au DANSAT în Piaţa Operei, în acelaşi timp cu oameni din întreaga lume. Ce acţiune inedită a avut loc FOTO şi VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

flashmob west coast swing

Surpriză plăcută pentru timişorenii care s-au plimbat, astăzi, în jurul orei 17.30, prin faţa Operei. Aceştia au putut urmări cum 15 perechi de dansatori au interpretat cu entuziasm o coregrafie de West Coast Swing, un stil de dans contemporan. Acţiunea a avut loc în Piaţa Operei în cadrul unui flashmob internaţional inedit. Prin urmare, coregrafia pe melodia „Want to want me” a lui Jason Derullo s-a dansat, astăzi, în peste o sută de oraşe din întreaga lume. Printre acestea se numără Paris, Tokyo, Londra, Buenos Aires, Roma, New York, Toronto sau Los Angeles, plus trei oraşe din România, Timişoara, Bucureşti şi Cluj-Napoca.

„S-au adunat 15 perechi, deci 30 de oameni. Este vorba despre un flashmob internaţional de West Coast Swing care se organizează în peste 100 de locaţii din jurul lumii. Coregrafia este făcută de nişte campioni mondiali din Franţa şi este preluată de cei care s-au alăturat acestei mişcări. West Coast Swing este o mişcare foarte nouă în Timişoara. Sperăm ca prin intermediul unor astfel de evenimente să afle şi lumea despre ce este vorba”, a explicat Andrei Bereczki, organizatorul flashmob-ului din Timişoara.

20150905_174457

Dansatorii au interpretat de două ori coregrafia pe melodia lui Jason Derullo, iar apoi aceştia au dansat în faţa trecătorilor care s-au oprit să-i filmeze pe încă două melodii, şi anume „Danza Kuduro” şi „Life is life”.


Andrei Bereczki a ţinut să precizeze că un flashmob de acest gen va mai avea loc în data de 19 septembrie, tot în Piaţa Operei, când se va dansa zouk, un dans latino pasional.

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.