ACS Poli începe returul cu o deplasare dificilă în compania ”pandurilor”. Florin...

ACS Poli începe returul cu o deplasare dificilă în compania ”pandurilor”. Florin Marin, în asentimentul lui Edward Iordănescu

1
DISTRIBUIȚI

acs poli - pandurii (4)

Timișorenii joacă mâine la Severin cu gorjenii în etapa a 14-a a Ligii I, prima a returului. Tehnicianul lui ACS Poli, Florin Marin, și-a început discursul despre adversarul său, Pandurii, cu o caracterizare asemănătoare celei făcute de antrenorul acestora, Edward Iordănescu, bănățenilor.

”Întâlnim o echipă care a avut rezultate bune în ultimul timp, va fi un joc dificil. Sunt convins că va fi un meci mai greu decât cu Steaua. Trebuie să blocăm anumiți jucători de calitate, cu o tehnică bună și să căutăm să ne impunem noi jocul… Răduț, Nistor sunt buni executanț bunii ai fazelor fixe, și ceilalți șutează bine de la distanță, precum Săpunaru. Fazele fixe trebuie tratate cu maximă atenție… Și un egal e un rezultat pozitiv, dar ne dorim să câștigăm”, a spus Florin Marin. Întrebat de obiectivul pentru retur, tehnicianul lui ACS Poli nu a vrut să vorbească despre un anumit număr de puncte, ci doar de dorința de a accede în play-off: ”Normal că îți faci anumite calcule, dacă îți programezi dinainte nu ai cum să știi ce îți dorești.


Da, am spus-o că Poli are un lot cu jucători de calitate, un lot echilibrat, și cu Steaua au demonstrat, nu ne-a fost superioară”.

”Toți ne așteptăm să avem un joc foarte dificil, întâlnim un adversar de calitate, traversează o formă sportivă foarte bună. Au pe bancă un antrenor cu experiență, care impune o organizare bună, în special defensivă. Datele sunt diferite față de debutul turului. Și în ceea ce privește jucătorii, au punctat la achiziții. Vom aborda jocul ca de obicei, la victorie”, a declarat și Edward Iordănescu.

Cele două echipe se confruntă și cu probleme medicale. Gazdele nu-l vor avea la dispoziție pe Hora, în timp ce la timișoreni Luchin de abia a intrat în programul normal de pregătire. Cânu e așteptat la rândul său să revină, în timp ce Zicu, Poparadu și Popovici vor absenta sigur. Cel din urmă a suferit recent o operație chirurgicală în Turcia la umăr.

Sarmov, iertat

Deși a greșit flagrant în meciul cu Steaua din Cupa Ligii (scor 0-1), bulgarului Georgi Sarmov i s-au găsit circumstanțe atenuante și rămâne în lotul timișorean. ”Am vorbit cu el, a fost o intervenție care nu are nicio logică, datorită lipsei de concentrare. Dar nu trebuie să facem alte interpretări. L-am înlocuit pentru că eram convins că randamentul lui nu va fi același. Îl afecta mult greșeala comisă. Suntem alături de el, alte interpretări nu au suport, va fi bineînțeles în lot”, a conchis Florin Marin.

Partida Pandurii Tg. Jiu – ACS Poli Timișoara se dispută mâine, de la ora 18.00 (Digi, Dolce, Look) pe Stadionul Municipal din Dr. Tr. Severin. În tur gorjenii s-au impus pe ”Dan Păltinișanu” cu 1-0. Pandurii, 23 puncte, ocupă locul 5 în Liga I, bănățenii sunt acum pe 10 cu 14 puncte adunate.

1 COMENTARIU

  1. Esti o jegodie Bosorogule , nu ma mir sal si bagi pe sarmov titular in fata lui Croitoru cum na fost intentionat ca a luat mingea ca la hanbal si pedeasupra nuie bun de nimic ,,de la echipa asta de fosile antice singuru care a avut de suferit din cei cu Gafe a fost singuru Pap care dupa cea gafat cu Astra nici na mai fost luat in lot cu toate ca la noi in Romania cam toti portari Cu experienta – Lung –Pesania – Stancioiu–Balgradean -au avut cateva gafe in acest canpionat ,,, dar la noi li se da contuitate celor ca Canu –Luchin –Sarmov —Zicu —Goga ,,care sunt deja depasiti si apropo Canu nea ingropat in 2 meciuri sau 3 daca nu ma insel si e tot acolo ca asa a primit dispozitie Flocea de la Mentoru lui Alexa .. mai vorbim Dupa Panduri –CFR —si Botosani —cand va zbura Mosu de Flocea de pe banca lui Poli si binenteles o sal ia si pe Comisionaru de Stanciu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.