ACS Poli speră la o calificare tot pe spinarea ”lupilor”. Ce probleme...

ACS Poli speră la o calificare tot pe spinarea ”lupilor”. Ce probleme are Petrolul înainte de jocul din Cupa României de la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli cfr (42)

Formația pregătită de Florin Marin se pregătește de un nou meci pe teren propriu în compania Petrolului. După ce i-a eliminat pe ploieșteni din Cupa Ligii, ACS Poli speră la o calificare în dauna lor în sferturile Cupei României. ”Lupii galbeni” vin în Banat total debusolați după eșecul din campionat cu FC Voluntari, în urma căruia au rămas și fără ”principalul” Eusebiu Tudor.

Nici ACS Poli nu e într-o formă grozavă după al doilea eșec consecutiv în campionat. Timișorenii speră însă să-și revină din nou pe seama ”lanternei” surprinzătoare a Ligii I. ”I-am întâlnit în campionat și în Cupa Ligii, acum în Cupa României. E un meci specific de calificare, sunt jocuri diferite, trebuie dat dovadă de pragmatism, să jucăm la rezultat, să avem o atitudine buna față de joc. Echipa care va face mai puține greșeli va câștiga”, a declarat Florin Marin.

Petrolul se prezintă pe ”Dan Păltinișanu” cu ”secundul” Mihai Oancea interimar, se pare că echipa va fi preluată în următoarele zile de Daniel Oprița, ex-ul Metalului Reșița. ”S-a schimbat antrenorul, și-a prezentat demisia Eusebiu Tudor, poate să fie un avantaj sau dezavantaj.


Nu știu dacă vor lua decizia să ia alt antrenor sau vor veni cu antrenorul secund. Petrolul nu a arătat bine cu Voluntari și pentru că veneau după Steaua, le-au lipsit și jucători importanți din toate compartimentele. Dar Petrolul are jucători de valoare, de calitate, oricând pot să facă diferența… Este în insolvență dar sunt cu banii la zi. Bineînțeles că-i interesează acest joc, e Cupa României”, a precizat Marin.

Experimentatul tehnician spune că a purtat discuții cu jucătorii săi după seria de trei eșecuri, dacă socotim și meciul cu Steaua din sferturile Cupei Ligii. ”Trebuie să avem o atitudine de joc bună în primul rând, să reușim să înscriem. Pentru că situații de gol am avut mai multe ca adversarul, și cu CFR. Jucătorii trebuie să nu se mai precipite… Am discutat cu jucătorii despre acest aspect, e important să se recupereze moral. Sunt bine în acest moment, sper să arătăm bine în teren”, a mai spus cel poreclit ”Flocea”.

Luchin e singurul dintre accidentați care revine la ACS Poli. În schimb Dorin Goga s-a alăturat listei medicale și efectuează azi un RMN după accidentarea suferită cu CFR. Sarmov și Bărbuț, ambii cu probleme musculare, Scutaru, încă în convalescență după o entorsă, și Zicu, sunt în continuare absenți din lotul timișorean. În schimb, Florin Marin a anunțat două surprize pe banca de rezervă pentru meciul de Cupă, tinerii Sorescu și Mailat. Primul a fost rezervă și în ultima partidă de campionat.

ACS Poli Timișoara – Petrolul Ploiești, duel în unică manșă, se dispută mâine, de la ora 21.00, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, în optimile de finală ale Cupei României. În Cupa Ligii ACS Poli s-a impus cu 1-0 iar în campionat timișorenii au remizat în Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.