Acțiune în FORȚĂ a polițiștilor de frontieră timișeni, la 19 locații ale...

Acțiune în FORȚĂ a polițiștilor de frontieră timișeni, la 19 locații ale contrabandiștilor UPDATE Ce captură au făcut anchetatorii VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

perchezitii mascati traficanti (2) mod

Contrabandiștii de țigări și alcool din Caraș Severin și Mehedinți s-au trezit, marți dimineața, cu mascații la ușă. Acțiunea e coordonată de Poliția de Frontieră Timișoara.

Un număr de 19 percheziții au fost declanșate, simultan, marți dimineața. În jurul orei 6.00, poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timişoara – S.P.F. Berzasca, S.T.P.F. Caraş Severin, S.P.F. Orşova, S.P.F. Sviniţa, în cooperare cu lucrători din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, sub directa coordonare a Prim Procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă, au început percheziţiile domiciliare pe raza judeţelor Caraş Severin şi Mehedinţi, la persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile.

La finalizarea percheziţiilor, prim procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova –Nouă va proceda la audierea persoanele implicate şi va dispune măsurile legale care se impun.

UPDATE În urma percheziţiilor au fost descoperite 650 pachete de ţigări netimbrate, 50 de kg de tutun frunze, 2 aparate de confecţionat ţigări, 1300 de tuburi pentru tutun, 200 kg de peşte de diferite specii, o armă neletală cu 6 cartuşe şi diverse sume de bani provenite din săvârşirea infracţiunilor.
Bunurile în valoare de aproximativ 25.000 lei au fost indisponibilizate în vederea confiscării.


De asemenea, au fost ridicate o serie de probe si inscrisuri in vederea documentarii cauzei.
Percheziţiile s-au efectuat într-un dosar de urmărire penală aflat în instrumentarea Primului Procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă, acesta având ca obiect săvârşirea în formă continuă de către mai mulţi cetăţeni români a infracţiunilor de contrabandă calificată cu produse accizabile.
Organele judiciare au avut pe timpul investigaţiilor sprijinul de specialitate din partea ofiţerilor aparţinând Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă Caraş-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.