Adrian Orza a decis. Ce planuri de viitor are și ce spune...

Adrian Orza a decis. Ce planuri de viitor are și ce spune despre zvonul că ar fi bătut palma cu PNL pentru postul de primar la Șag

6
DISTRIBUIȚI

orza3

Consilierul local independent Adrian Orza a oferit astăzi mai multe detalii legate de planurile sale de viitor răspunzând la mai multe speculaţii conform cărora ar fi bătut palma cu PNL Timiş pentru a candida în anul 2016 pentru postul de primar la Şag.

„Nu am bătut palma cu nimeni. Am fost contactat în toți anii aceștia de toate formațiunile politice, dar știți foarte bine că mă aflu în fața dumneavoastră ca independent și nu am primit nicio funcție pentru că nu am vrut să o primesc. Mă bucur că în continuare sunt în sondaje tot după domnul Robu, deși ieșirile mele publice au fost extrem de rare, moderate și decente. Sunt foarte mulți oameni în Șag, și mă simt foarte onorat de aprecierea oricui, fie că este doctor docent sau un simplu țăran, sunt foarte mulți oameni care au văzut în mine un om care poate să schimbe fața acelei comune rămase în urmă față de comunele periurbane.


(…) Nu am stabilit cu nimeni și nu am decis încă nimic în ceea ce privește locul unde am să activez sau dacă am să mai activez”, a spus consilierul local.

Orza a atenționat că schimbările din Legea Electorală duc România departe de democrație. „Eu vreau să rămân o voce independentă. Nu întâmplător sunt cel mai vechi din administrația locală timișoreană. Cred că am o experiență care mă obligă și niște voturi în spate care mă obligă să rămân o voce. S-ar putea să candidez la orice funcție îmi doresc. (…) Nu comentez eu ce spun unii și alții, eu vă spun ce spun eu. Momentan nu intru niciunde, eu sunt independent și vreau să rămân independent. Dacă drumul ăsta este dorit de ceătățeni e OK, dacă nu – mai important este să rămâi și să ieși din politică cu capul pe umeri. Da, dacă voi mai rămâne în politică, funcțiile pe care le voi avea le voi avea de la cetățeni, nu de la un partid sau altul”, a completat Adrian Orza.

6 COMENTARII

  1. Mi-e drag să te citesc, Loredana, însă de data asta nu înţeleg de ce, doar intrând pe articolul cu fustele, am dat peste cel de faţă. Nu l-ai răspândit pe FB.
    Orza, după a mea părere, este o persoană politică onestă, cu verticalitate, pt că ăsta-i este aluatul. Dacă aşa ai văzut de copil, dacă aşa ai fost învăţat, nu ai cum să fii altfel. Chiar dacă uneori mai calci un pic în stg sau dr., revii la natura ta.
    El a fost „linşat” de politicieni, de oameni în care chiar a crezut, şi de aceea azi e independent. Un lucru de reţinut.
    Pe lângă atâţia alţii, ar trebui să faceţi o emisiune şi cu el. Ar merita mai mult vorbit şi scos în faţă, printre toate alte mizerii umane de care vorbiţi zilnic. Trebuie să fie şi loc de bun.
    Dacă va ajunge primar la Şag, Timişoara se va convinge că a lăsat să plece un om care ar fi iubit-o şi îngrijit-o, fără s-o calce în picioare şi să-i distrugă personalitatea istorică.

  2. Tot respectul pt. dl. Orza. Sunt sigur ca ar castiga vii toarele alegeri ale primarului sin Timisoara, chiar din pozitia de candidat independent. Dar nici fonduri consistente din Miticia nu va primi fara sa faca niste compromisuri.
    Primaria Șag e o palarie prea mica pt. experienta dansului in administratia publica.

    • Asa e! Sag-ul este o palarie prea mica, va rugam ramaneti in Timisoara….NU VA VREM IN SAG!!!! cica ” nu am batut mana cu nimeni” pai daca sunteti independent trebuie sa incheiati vreo afacere cu cineva, cu vreun partid? Nici la logica nu stati bine….

  3. Și eu care credeam că se va ocupa de restaurantul pentru care a făcut atâtea valuri în consiliul local. Ce oameni dom’le, ce oameni. Cum li s-au zădărnicit planurile, cum nici nu mai există subiectul cu pricina

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.