Africa de Sud a cucerit bronzul mondial la rugby în fața Argentinei....

Africa de Sud a cucerit bronzul mondial la rugby în fața Argentinei. Imaginile finalei mici într-o GALERIE FOTO transmisă de Adrian Pîclișan

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-973275821">

AFRICA DE SUD - ARGENTINA 08_resize

Africa de Sud și-a adjudecat aseară pe ”Queen Elizabeth Olympic Park” locul 3 la Cupa Mondială din Anglia. Reprezentativa Springboks a depășit Argentina cu scorul de 24-13. Fotoreporterul timișorean Adrian Pîclișan a surprins de la fața locului culorile finalei mici de la Londra.

Cu o generație de excepție, sud-africanii au trebuit să se mulțumească cu ultima poziție a podiumului. Partida părea tranșată încă dinainte de pauză, când ”pumele” erau conduse cu 16-0. Pietersen, Etzebeth și Polland au reușit eseurile câștigătorilor. Ultimul a reușit transformarea, precum și alte patru lovituri de pedeapsă. De partea cealaltă Orlandi a reușit singurul eseu al Argentinei. Pentru pierzători a mai marcat Sanchez, care a realizat transformarea dar care a și înscris din dropgoal și dintr-o lovitură de pedeapsă.

Partida nu a fost însă lipsită de emoții și momente speciale. Mai ales în tribună, unde supoterii au oferit un nou spectacol unic la Cupa Mondială, surprins de fotoreporterul Adrian Pîclișan. În această seară, de la ora 18.00 (Digi) se desfășoară actul vedetă al competiției. Pe ”Twickenham” e așteptată încleștarea dintre Australia și Noua Zeelandă.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.