ALARMĂ Încă un elev din Timişoara, de la şcoală la spital după...

ALARMĂ Încă un elev din Timişoara, de la şcoală la spital după ce s-a DROGAT. Cum se simte

0
DISTRIBUIȚI

etnobotanice

Situaţie alarmantă în liceele din Timişoara. Încă un elev a ajuns de la şcoală la spital, după ce s-a drogat. Incidentul s-a petrecut astăzi, în timpul orelor de curs, când băiatul înscris în clasa a IX-a la Liceul Auto din Timişoara a consumat substanţe interzise. Liceanul a primit drogurile de la un coleg şi imediat ce le-a consumat i s-a făcut rău. Speriaţi, profesorii l-au dus de urgenţă la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Din fericire, adolescentul de 15 ani este în afara oricărui pericol.

„Elevul a folosit substanţe psihoactive, a fost dus de către colegii noştri la Spitalul «Louis Ţurcanu».


Este un elev de clasa a IX-a, provine din mediul rural. Acest incident ne întăreşte încă o dată convingerea că trebuie toţi deopotrivă să acţionăm în a reduce cât mai mult aceste cazuri care au apărut din septembrie până acum. Nu ştiu dacă a inhalat substanţele psihoactive sau le-a fumat. Acum este bine, nici nu a fost într-o stare gravă şi este complet în afara oricărui pericol”, ne-a declarat Aura Danielescu, inspectorul şcolar general al judeţului Timiş.

Vă reamintim că, în ultima perioadă, mai mulţi elevi de la diferite licee din Timişoara au ajuns de urgenţă la spital după ce s-au drogat chiar în unităţile de învăţământ. Săptămâna trecută, inspectorii şcolari din Timiş s-au întâlnit cu reprezentanţii Centrului Antidrog Timişoara în încercarea de a găsi soluţii pentru a preveni şi combate consumul de droguri în rândul elevilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.